Hirdetés
- perge666: Egy korszak vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
janos666
üzenetére
(#26450) chros: "csak white point-ot allitottam D65-hoz (R -5, B -6)"
"inkább csak a G,B párossal tologatnám be D65-re"Igen, koszi, ezt csinaltam (miutan multkor mar irtal errol), csak sikerult elirnom (R -> G)
szoval: G -5, B -6de nem nyúlnék az Offset értékhez, csak a Gain-hez és a gammát is 2.2-n hagynám forráseszköz oldali 3DLUT-hoz
20-pontos 100-as IRE erteket allitottam. En inkabb a TV 2.4 gamma-jahoz keszitek egyet, es a 2.2-hoz is (mas oled feny beallitassal).
"De HDR módhoz sohasem tudtam használható 3DLUT-ot csinálni"
Ezt mar nem is probalom, miutan multkor mar irtal errol. Igy a 3dlut csak SDR-hez keszul.
"Bár ez csak akkor érdekes, ha SDR módban szeretnél 3DLUT-ot készíteni HDR-hez "
HDR-t csak passthrough-ban kapja a TV a fenti ok miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
szoval: G -5, B -6
Vhiktor