Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skipper
tag
Bő 1 hónap nyúzás után írok egy kis szösszenetet az új OLED-emről.
2 éve, mikor tönkrement a 64"-os Samsung plazmám, eléggé kétségbe voltam esve, hogy most mi lesz. Hosszas kálvária után egy igen jónak mondott LED-re esett a választásom: Sony KDL-65W859C
LCD-hez képest meglepően jó volt a homogenitása és a feketéje is - bár a plazma után kellett pár hét, míg könnyek nélkül végig tudtam nézni sötét jelenekkel tarkított filmeket. TV-zésre viszont talán jobb is volt, illetve a fehér, itt tényleg fehér volt. Bár már akkor tudtam, ez csak átmeneti állapot lesz, hiszen kopogtat az OLED...És jött is február végén egy LG 65C8 személyében; versenyben volt még: LG B8, Sony AF8 (végül drágállodtam), Philips 803 (a menüje borzasztó volt) és Pana FZ800 (nincs Dolby Vision).
Az általánosságokon tól: Magic Remote rulez, nekem a webOS is nagyon tetszik. A hangja is sjobb egyértelműen, mint a SONY-nak volt (filmekhez van külön hangrendszerem).
A TV adások érdekesek; én leginkább sportot nézek - egy kis dokumentumfilmezés mellett. Az első 1-2 napot leszámítva (kell az OLED-nek "összeérés"?) a full HD TV adások nagyon jók - kivéve a logókat és eredménykiírásokat (ezek picinykét homályosak és nem tudtam az okát kideríteni - nem a logo luminance beállítás).
Összességében nagyon elégedett vagyok, a HDR fantasztikus, sokkal többet ér, mint a 4k (2,5 méterről nézzük, innen nehéz kivenni a full HD-4k közti különbséget - pláne a sok felkonvertált film miatt).
Ami miatt küzdök még, az a falban lévő 10+ méteres HDMI kábel, melyen HDR esetén max 30 Hz jön ki (a mozgásmegjelenítéssel film alatt kamera svenkeléskor nem mindig vagyok elégedett, talán ez erre vezethető vissza).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Villanyszerelés
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Mini PC
- Autós topik
- Apple iPhone 17 - alap
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED 65 C2 TV - 4K, 120Hz, színkalibrált
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- LG OLED C2 42 hibátlan, beégésmentes, gamer TV (PS5/XBOX/PC, 120Hz, HDMI 2.1)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor