Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
válasz
Piftuka
üzenetére
De amikor bekapcsol az ABL, gondolom nem marad úgy tehát vissza áll a "normál" értékre.
Most ha az új készülékek megnagyobb fehér fényerővel érkeznek....és még az ABL-en is "állítanak", akkor az ilyen film részleteknél olyan lesz mintha kést szúrnának a szemedbe.
Nem?Mert ahogy logikázom neked az kell, hogyha egy fekete szobából kilép a hóba a kamera, akkor ne legyen semmi "átmenet".
-
Strezi
őstag
válasz
Piftuka
üzenetére
Emagon elég jó árak vannak, a 65-ösök egymilla körül: http://www.emag.hu/search/oled
Tegnapelőtt még több volt, úgy látszik gyorsan fogynak!

-
mettek
addikt
válasz
Piftuka
üzenetére
Én ugyanebben a dilemmában voltam tavaly ősszel. Igazából volt egy 50colos Pana plazmám aminek ma is jó képe. De akartam egy nagyobb tv-t igy elkezdtem nézelődni 500ezerig, 60-65 colban gondolkodtam. Sony, Lg fronton. Sajnos az lcd tv-k képe, feketéje még bolti megvilágítás mellett sem ütötte meg a plazmámét de gondoltam a méret kárpótol, aztán az utolsó pillanatban rákérdeztem mi van most oled fronton és az eladó mutatott egy Lg eg920 55col oledet, leesett az állam a képétől, kb egy árban is volt a 60 colos lcd-vel úgyhogy ezt hoztam el. Ugyan ez kisebb lett végül 5 collal de nem bántam meg mert én a képminőségre, a jó feketére nagyon kritikus vagyok.
A függőleges sávosodás valóban látszik néha de szinte csak akkor ha full fekete a kép, vagy stáblista kezdődik..
azt kell eldönteni hogy méret vagy jó kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor