- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
claire78
senior tag
válasz
#94529552 #6605 üzenetére
Kezdjük ott, h a vízszintes felbontás, az 1920 pixel marad meg, és nem a függőleges. A függőleges passív 3D esetében mindig feleződik, kivéve a OU 3D-t, mert ott az egyik félkép sora után beteszi a következő félkép sorát. Ezáltal egy 1080 soros képet látsz, az más kérdés, h szemenként 540 sort.
-
Dave567
addikt
válasz
#94529552 #6596 üzenetére
De szerintem még 10 évig a plazmát fogod lesni
Rá érek...
Nem fogok veled itt ezen beszélgetni, amíg nem tudom van-e egyáltalán OLED tévéd, mert Ledded biztos hogy van, de az édes kevés, és annak nem lesz jó képminősége, bocsánat de lesz, csak az sokkal, nagyon sokkal drágább, kat.
Jöhet PÜ-ben a tévéd.. -
Dave567
addikt
-
Pro Koryak
addikt
-
Pro Koryak
addikt
válasz
#94529552 #6122 üzenetére
Az nem derült ki, van-e projektorod:
tehát azért nevezik "egérmozi"-nak, mert pl. 110"(~280cm képátló) vetített képhez, annak aki megszokta, még a 65" is kicsi, az 50-55" meg nevetségesen kicsi.
Ne csak a képátlót nézd, hanem a teljes képfelületet!!!
55"-ból mennyi marad szélesvásznú tartalomnál?Hiába nézed közelről a tv-t, hogy ugyanannyira kitöltse a látómezőt, mintha proji képét néznéd, mégis teljesen más.
A vetített képnek megvan a maga varázsa.
Majd egyszer próbálj ki egy közép-felsőkategóriás, üvegoptikás, akár több éves projit.
Tuti nem lesz életlen a képe, sőt. -
janos666
nagyúr
válasz
#94529552 #6117 üzenetére
Tejesen más megalapozott véleménnyel rendelkezni arról, hogy mi lenne az ideális, mint képesnek és hajlandónak lennie arra, hogy a véleményközlés pillanatáig megvalósítani azt saját célra.
(#6118) torma1981
Na, akkor frissítek két héten belül harmadik alkalommal.
Remélem megint újra kell kalibrálni.
(Á, igazából szerintem semmi észlelhető nem változik .06 után, legfeljebb valami SMART dolog, de én az első használathoz még rápattintott UTP kábelt is kirántottam a seggé, miután beleolvastam a használati/adatkezelési feltételekbe.)
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
#94529552 #5911 üzenetére
Lehet, hogy félreértettelek, bocs.
Csak tele a tököm azzal, hogy az ívelt kijelzőt egyesek mumusként kezelik. Én meg nem szeretem a vörös hajú nőket... és...? Nem fogom állandóan azzal traktálni a hallgatóságot, hogy nem szeretem a vörös hajú nőket, mert ez egy idő után irritáló. Szóval hagyjuk már a pi@ába ezt a szegregációt. Ne vedd magadra, csak indokoltam, miért ragadtam "tollat".
-
-
Piftuka
veterán
válasz
#94529552 #5561 üzenetére
Nem hiszem, hogy annak túl szignifikáns eredménye lehet. (Az LG pl. nagy ívben tojt a saját vásárlóira a régi modellek egyéb funkcióinak update-je kapcsán is.)
Másfelől bízom abban, hogy a Toshiba, a Grundig, és még ki tudja milyen újabb (OLED) piaci szereplők majd "megbolygatják" kicsit ezt a témát is, és kihoznak pár 3D-s modellt!
-
Madwe
nagyúr
válasz
#94529552 #5603 üzenetére
Nem, c6vn 3dzek, elötte lm6os szérián volt még tapasztalatom anyámnál, meg benq w1070 projektoron 100colban aktívban amíg el nem adtam.
De mi az h gondoljak amit akarok?
Jelenleg a 3d 4ks panelen 1920x1080ban fut, a 4k3d pedig majd 3840x1080-ban fog futni, az nyilván előrelépés, nem?
Különben is tech cikkeknél tök mindegy hány s mennyire megbízható oldalon adnak rá pontot, idővel nem lesz igaz. Vagy most keressek ki crt monitorokról szóló cikkeket amik 10/10 pontozták a kijelzőt?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
#94529552 #5597 üzenetére
Az itt "ajánlott" "Tangled" BD25 3D verziót (is) megnéztem a napokban és azt kell mondjam, mocskosul jó a 3D-je a 910V-nek. A felbontásnál nem érzékeltem semmit a felezésből, "macskalépcsővel" sem találkoztam. A tér minden irányban nagy, kiterjedt, szellemkép nuku, ergo csak szépeket tudok mondani róla. Biztosan bele lehetne kötni, de az nem én vagyok.
Frozen 3D1080p SBS alig rosszabb. Lépcsőzetesség csak igen odafigyelve és nagyon ritkán látható, egészen minimális mértékben, de térben és egyebekben szinte olyan, mint egy BD25.
Aktív 3D-hez képest amúgy is egy álom...És persze távollátó szemüvegben is néztem, nehogy kimaradjon valami ami hiba és nem veszem észre.
(#5599) OPiiPO: Valóban nem vagyunk egyformák.
Én inkább hivatkoznék egy 4K-s természetfilmre, vagy mondjuk a "Samsara"-ra (BD50-ben), mint egy ilyen semmitmondó alkotásra. Sokkal többet ad képileg és sokkal jobban le lehet mérni a képességét, mint egy ilyen CGI-vel teletűzdelt "alkotással".Szóval, szerintem, ha már demózunk, akkor ne "AC-DC"-vel demózzunk, hanem mondjuk "Vivaldival"... és ne mondd hogy az más...mert nem más.
-
janos666
nagyúr
válasz
#94529552 #5547 üzenetére
Félreérted, annak a kettőnek semmi köze egymáshoz. Az nV CP listája csak arra volt válasz, hogy akinek válaszoltam, méltatta, hogy miért 12 és nem 10 bitet választok ki. Ennek semmi köze ahhoz, hogy nem működik jól 1080p120 módban a HDR. De mint írtam, HDR módban ki is szürkül az menü, nem tudom kézileg állítgatni, olyankor a Windows kezeli ezt.
Kérlek ne nézzetek már ennyire hülyének.
Csak annyira vagyok hülye, hogy elhittem, ezek a dolgok tényleg működnek és hasznosak, nem azért, mert azt se tudom melyik fán teremnek a TV-k, vagy hogy azt akarom bizonygatni 4+4=9.Amúgy az imént találtam egy új hasonló bugot. Beállítottam a Mass Effect Andromeda játékban az 1080p120-at és HDR10-et. Ekkor ugyan olyan világos/mosott volt a kép, mint Windows asztalon.
De ami még érdekesebb, hogy próbaképp átböktem DolbyVision-re. Kiírta a TV, hogy DolbyVision, aztán elsötétült a kép (vak feketeség). Vakon kiléptem a játékból a Windows asztalra, és még mindig DolbyVision képmódban van a TV. Kikapcsoltam a Windows-ban a HDR módot (úgy tűnik átkapcsolt erre, mikor a játékban HDR-eztem), majd a TV-t is kikapcsoltam és vissza be, de még mindig DolbyVision-ben van (mindjárt kiégeti a szemem). -
Ijk
nagyúr
válasz
#94529552 #5186 üzenetére
Nyilván te okosabb vagy a THX szabvány megalkotóinál, meg akik kiszámolták különböző felbontásokhoz, különböző képátlókhoz a nézési távokat. Az hogy 2,5m-ről majd virítani fog 55"-on a 4k előnye az egy szimpla hazugság, a laikusok megvezetése pedig nem szép dolog magukat szakértőként beállító dilettánsoktól. Elhiszem hogy sokmindenhez értesz a tv-k terén, a nézési távolságokhoz viszont semmit, van egy meggyőződésed a saját igényeid alapján és minden más ami azon túl (közelebb) van az hülyeség, teljesen mindegy hány szakoldal állítja azt.
-
Ijk
nagyúr
válasz
#94529552 #5171 üzenetére
Neked nincs ilyen tapasztalatod szerintem, mert minden létező forrásanyag bizonyítja hogy zéró előnye van a felbontástöbbletnek megadott távolságon. Továbbá a THX szabvány például 40 fokos látószöget határoz meg ami 50"-nál pontosan az 1,6m-es nézési távolságom, szóval itt nem az én "dogmáimat" terjesztem. Attól hogy teljesen laikus vagy házimozi témában, kicsit utána lehetne nézni alapvető dolgoknak, aztán akkor talán abbahagynád ezeket a gúnyos, ostoba megjegyzéseket is. Bár ahhoz fel kellene inkább nőni.
-
daneel_hu
addikt
-
Madwe
nagyúr
válasz
#94529552 #5047 üzenetére
Szerintem sem mumus, de elfogadom, hogy ha valaki teniszt, focit néz, s a tévét 45+ fokos szögben nézi - ráadásul fentről, ott zavaró. Bár én soha nem nézném a tévét ilyen nagy szögben, eleve 1.5m nézem, de elhiszem h van aki kb a másik szobából nézi oldalról
Bár hozzáteszem ebben az esetben meg egy forgatható, dötnhető fali tartó csodákra képes
Egyébként az íveltségnél a szemmagasság továbbra is fontosabb, mint a betekintési szög...
-
csillagkomp
tag
válasz
#94529552 #4958 üzenetére
Átnéztem amit lehet, nem tálaltam megoldást. Veszek hozzá egy másik vezérlőt. AN-MR700 a kiszemelt verzió (E7V gyári távvezérlője). Viszont ennél nem egyértelmű hogy melyik viszi a 2017-es modelleket. Ha esetleg van infód róla mi a megfelelő cikkszám akkor oszd meg légyszi. Neten rákerestem, de egymással ellentétes információkat láttam.
-
csillagkomp
tag
válasz
#94529552 #4952 üzenetére
Köszönöm. Ezen megoldások megvannak, de egyik sem 1 gombnyomásos verzió.. A gyári megoldásokat ismerem, arra lettem volna kíváncsi hogy lehet-e valamilyen módon (táv csere nélkül) módosítani a vezérlőn, létezik ugyanis egy külsőre hasonló táv txt és opt gombok helyett pause és play gombos verzióban.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
#94529552 #4854 üzenetére
Na ezt is megnézem este.. köszi. Ami érdekes, hogy talált 200 adót automata módban és csak pár adó nem lett meg. Na most manuális módban beírtam a 322000 khz-et (UPC lista szerint ott van), elindítottam a keresést, kiírta, hogy talált 9 adót. Na innen lehet, hogy elrontok valamit., mert jobbra fent kilépek a felugró ablakból, holott talán nem kellene. Rányomok a mentésre, vagy mi... és marad a 200 csatorna...
Biztos én vagyok láma, de a Pana egyszerűbb volt...
Még szórakozok vele kicsit.
-
kutyuska
aktív tag
válasz
#94529552 #4789 üzenetére
Köszi, ez fontos infó.
@Nemir Ombe Ez nem igazán tűnik "himu-humi" webshopnak electronic4you Az alap gari itt is 2 év
-
-
Piftuka
veterán
válasz
#94529552 #4665 üzenetére
Köszi! Érdekes cikk. És elgondolkodtató.
Ugyanis hosszú távon a piacnak, a fogyasztóknak (vásárlóknak), és az árak alakulásának is az tenne jót, ha képes volna még legalább 1-2 másik gyártó is OLED panelt gyártani.
Sőt, ideális esetben a "nagyoknak" saját panelgyártó üzeme lenne. Persze... az LCD piacon mindig is megszokott volt ezen a téren a "szűk keresztmetszet", és 2-3 gyártó kiemelt helyzete...
Csak ott a panelek ugyebár sokkal nagyobb darabszámban készültek, és lefedték az összes minőségi, illetve árkategóriát.
Ebben az esetben pedig szinte "borítékolhatjuk", hogy az LG magasan tartja a panelek árát. Márpedig amíg azt drágán veszi akármelyik partnerük (egyben konkurensük), nem fog csökkenni az OLED, illetve a prémium készülékek ára.
-
daneel_hu
addikt
válasz
#94529552 #4685 üzenetére
"Ha azt mondod, hogy ritka, vagy nincs, akkor az már nem is indok
. A 24p vagyis a kadenciahelyes lejátszás nem jó rajta?"
Dehogynem... mind a belső playerrel, mind olyan lejátszóval amely adja a 24p-t, a tévé (jól) megjeleníti az anyagot. A "jól" az mehetne idézőjelben is.
1000x lerágtuk már, hogy mivel az OLED is SAMPLE AND HOLD, sosem lesz jó a 24p ezen (sem) sajnos.
Nem mondom, hogy rossz, de erősen kompromisszumos.
Amennyiben jó lenne, akkor nem trükköznének interpolációval a gyártók. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
#94529552 #4685 üzenetére
Korábban nem a 4K vs FHD-ről esett szó ill. az ehhez kacsolódó "egyebekről" hanem az "alap minőségről" (panelélettartam/fényerőcsőkkenés esetleges "képhibák" ugyanazon tartalom esetén, stb).... persze egyértelmű, hogy jobb a 4K felbontás, meg ha még HDR is, meg persze ha mindez nativ tartalommal párosul .... de (és ez csak az én személyes véleményem) amig nem "véglegesedik" minden (mert elméletileg jövőre már érkezhet a HDMI 2.1, a BT2020-nak is a nevében az "ideje", meg még az esetleges "4K3D" is beeshet, ha meg lesz hozzá a sávszél, stb), addig annyival nem rosszabb egy FHD OLED által nyújtott kép (kb. 370e-ért/től), mint egy '17-es 4K-é (kb. 600e-ért, a T.komosoknak meg 500e-ért a "borsos" előfizu mellé
).... meg ugye a korábbi "felsorolás" mellett elméletileg '18-tól állnak át "új gyártástechnológiára", még az is hozhat "érdekességeket", hogy jót vagy rosszat az meg majd kiderül ....
-
Madwe
nagyúr
válasz
#94529552 #4471 üzenetére
Fú én szeretem az oldalt, de mik ezek a beállítások c7nél??? gamma 2.2 (és megoldásként javasolják az 1.9es gammát??? wtf?), oled light 16 alacsony gamma miatt... real cinema off?? sharpness meg 10nél van nullás értéken tudtommal, alatta elmossa kicsit? (bár ebben nem vagyok biztos, de legtöbb helyen ez a mondás)
Ez olyannak tűnik mintha egy kalibrálóval egy ahoz értő, de semmi máshoz embert eresztettek volna rá... -
ottofon
csendes tag
válasz
#94529552 #3997 üzenetére
Nekem pl 47m2 a lakásom és a hálóban van tv a falon. 2.5m a távolság. Jelenleg 32"-LG LCD van. Én 55" oled lg-t veszek idén még és normál tv nézésre fogjuk használni elsősorban . Napi pár óra sorozat, híradó natgeo... Persze hd filmek és 3D is játszik. .. Szóval az UHD szerintem hasznos lehet a passzív 3D miatt.Most is van falikonzolom ami kihúzható kb 40 cm-t. Van egy full hd projektorom is 180cm széles motoros vászonnal. Ha nagyon mozi feelinget akarok az lesz a befutó. Viszont nem tudom ti hogy vagytok vele de moziban rühellem az első 10 sorban ülést mert nem látom be az egész vásznat akció filmek esetén. Aligha látja bárki is a jobb oldalon verekedő harcost ha bal oldalon egy bikinis csaj pózol.
-
Ijk
nagyúr
válasz
#94529552 #3994 üzenetére
Elég könnyen tudok 40, ill. 50"-ból extrapolálni nagyobb méretre, hogy nekem mi a megfelelő.
Nézési távolságok UHD-re szakoldalak szerint:
-RTINGS (4k-ra van külön táblázat)
-referencehometheater
-AVforums
diagramNem az én fejemből pattant ki ez a nézési távolság, érdemes lenne sokaknak átgondolni mielőtt vásárolnak a távolságokat, utána mérlegelni hogy nekik milyen preferenciáik vannak és az alapján dönteni. Többször találkoztam olyanokkal akik nem a képminőség miatt hanem a képméret miatt váltottak, fölfelé.
krx21: Még ha elérné a mozgófelbontás a FHD-t, de inkább marad 300 sor. Konkrétan az összes sample and hold kijelző natív megjelenítésben (interpoláció nélkül) nézhetetlen 24p-vel, mert ott az eye tracking blur, illetve az alacsony framerate miatt borzasztó darabos a mozgás, főleg a svenkelés. Impulzusos kijelzőn is, de sokkal kevésbé látványos ez a darabosság a villogás miatt.
Az UHD felbontás jóformán felesleges átlagfelhasználói igényekhez, az én "elborult" nézési távolságomhoz már hasznos. 2,5m-ről tökmindegy gyakorlatilag hogy FHD-t vagy UHD-t nézel, akkor meg minek az UHD? Csak azért mert jóformán kivonták a FHD modelleket. -
Ijk
nagyúr
válasz
#94529552 #3990 üzenetére
Akik tv-t vesznek a jelentős részüknek nincs olyan hogy túl nagy. Megveszik az 50"-t két hét múlva már simán elképzelik a 65"-ost is a helyére. Vagy épp egy év múlva. 65"-ról meg keresik a 77"-osokat vagy a projektorokat. Csak 65" még a racionális árkategória, afölött pedig felsőkategóriában teljesen elszállnak az árak, nyilván itt nem sokan vesznek 4 milláért 77"-os OLED-et.
Aki már eljátszik a 65"-os gondolatával vásárlás előtt az ne vegyen 55"-ost. Ha nem akar beülni 1,5m-re a 65" elé akkor majd ül 2,5m-re. Ha viszont folyamatos használat mellett azon veszi észre magát hogy húzza közelebb a fotelt, az 55"-os jóval előbb elvérzik kényelmes nézési távolságon ha olyan az illető hogy szereti ha mozi hatást kap. Nem mondom meg honnan kell néznie a tv-t, mindenki onnan nézi ahonnan akarja. -
Ijk
nagyúr
válasz
#94529552 #3984 üzenetére
Meglepődsz, de elég sokan vannak akik kifejezetten csak filmezésre, sorozatokhoz használják a tv-t és nem azért nem néznek tv műsorokat mert féltik a készüléket mint a hímestojást.
Aki félmilló feletti összeget szán egy 4k-s oled-re annak feltehetően nem a muzsika tv és az rtl klub a fő preferencia. -
Madwe
nagyúr
válasz
#94529552 #3867 üzenetére
Egyébként h kollega gondolatmenetét tovább folytassam:
szerinte a retention is burn in kategória. Ez esetben viszont az lcd is beég, hiszen azoknál is van retention amita világ a világ. Innentől kezdve pedig téma részemről lezárvaPl első google szörcsre olyan találatok jönnek ki, h image retention happens instantly. Hát mekkora szar már az lcd, h beég, bezzeg a jó oled
-
Madwe
nagyúr
válasz
#94529552 #3865 üzenetére
A linked a c7hez kicsit gyenge lábakon áll, mert a piros lefelehüvelykujjnál ez szerepel
"Temporary retention can happen when static images stay on screen too long" Persze a temporary szó fontos, valamint anyagfüggő, valamint mint a fentebbiu hszből is látszik, beállításfüggő is, hiszen 100as fényerőnél előjön, de alacsonyabbnál nemÉn egyébként továbbra is mondom, h a c6omon soha nem tapasztaltam image retentiont, pedig volt, h ugyanaz a játék ment rajta 10+ órát... Valamint azt továbbratartom szintén, h a hajlított kijelzőn az egyenes az egyenes, aki nem hiszi s nem látott még ilyen tévét valamint az optikai törvényeket se ismeri, azt azért feltételezem róla, h moziban azért járt. namármost az is hajlított vászon, azt mégis egyenesek az egyenesek
-
Callisto
őstag
válasz
#94529552 #3862 üzenetére
Inkább okos, mint vak. Előtted szóló ismeretei helyesek. Látod Ő nem vak, tudja miről van szó. Nem úgy, mint egyes időnként előkerülő elvakult ténytagadók.
Nem arról van szó, hogy be akarja bárki bizonyítani ami nem igaz. Mivel tény, hogy beégne. Csupán, ahogy írta a kolléga is igyekeznek elkerülni ilyen-olyan módon.
És ha valaki megkérdezi, hogy beég-e, akkor a teljes helyzetet illik elmondani neki, nem félinformációt. -
Madwe
nagyúr
válasz
#94529552 #3754 üzenetére
Értem én, én a saját élethelyzetemet mondom, s az íveltséget csak azért tettem bele, merth az ronthatna a helyzeten. De 1.5mről egy 2m széles kanapén a szélső is ideális helyen ül (ami kb. 70cmre van a tökéletes középponttól oldalra saccra) Illetve 2m kanapén mi kényelmesen el is férünk 3an...
-
-
index31
tag
válasz
#94529552 #3515 üzenetére
Pumma segítek
Amikor a Whathifi, picit elismert technika oldal írja, hogy LG's 2016 OLED line-up: the entry-level B6
the entry-level = belépő szintű
Amikor az Avforum ugyancsak The B6 is LG's entry-level Ultra HD 4K OLED TV for 2016
entry-level = belépő szintü
talán akkor nem kéne kételkedni
Ezt nem én találom ki. A B6 a belépője a 2016 4K HDR sorozatnak azon felűl van még C6, E6, G6
Amúgy tudnál ajánlani egy jó LG IPS Tv-t
? Olyanra vadászom ami 800:1 kontrasztú WRGB 3K-s és ha lehet akkor legyen minél drágább.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
#94529552 #3506 üzenetére
Látszik nem érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért belépő modell, mert az oled tv-k között nincs nála gyengébb képességű tv 2016-ban lásd a nyomi realtek chip.
Nem a tv-k között, hanem a 4k oled tv-k között kellene érteni, neked meg értelmezni amit itt mondunk.A hasonlatod meg hülyeség:
A legolcsóbb a8 is belépő modell a legdrágább a8-hoz képest vagy egy abt a8-hoz képest.Az lg meg igencsak messze jár az rr/ferrari ... gyártásminőségétől, szellemiségétől.
Amúgy ez egy nyílt fórum, tehát azt mondunk, amit akarunk. Kösz, hogy beleegyezel.
-
index31
tag
válasz
#94529552 #3501 üzenetére
Bizony belépő modell a B6 az LG-nél, hiszen onnan indul a kínálat a 4K HDR felé 2016-ban és mint belépő azt egy picit butítottabban fogják adni, mint a felsőbb kategóriát, hiszen meg kell különböztetni a drágább többitől és ez a piaci stratégia nem csak a tv-nél, hanem minden műszaki terméknél igaz.
-
Piftuka
veterán
válasz
#94529552 #3300 üzenetére
"Mi baj van a webos2-vel?"
Semmi. Azon kívül, hogy a WebOS 3.5-höz képest elavult. Érthetetlen, ha egy 2017-es tévét ilyennel szerelnek, amikor már a 2016-osokon is 3.0 futott...
"Van webos2-es tévénk, és a pip hiányán kívül semmi gond nincs vele. Anélkül meg lehet élni Vagy nem érdemes?"
No, ez egy igen érdekes kérdés! Anno, a 72 cm-es CRT-k világában a felső-közép kategóriában már alapvető funkció volt a PIP. Emlékszem, még az LCD technológia első éveiben is. Aztán fokozatosan elhagyták. Pedig szerintem baromi jó, ha valaki tévézik.
Hasonlóan hiányolom a forgatható, állítható, masszív állványokat a tévék aljáról.
Szinte hihetetlen, hogy a Panasonic most ilyen tévével lépett piacra. A 65 colos méretű modellig magasságában állítható, forgatható állvány (ráadásul a készülék még 3D-t is tud)... Le a kalappal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest