Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: ReaR backup
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
480Ft-ért van 55B7V!
Áron alul eladó Ez rendesen áron alul van. 
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Inkább előre nézzünk, lesz itt már 80"-os 8k-s OLED tv is, a másik, hogy a kisebb méreteket is elkezdik gyártani 40-49"-ig. Majd.

-
törölt tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Majd vetít a mozigépész, nem kell agitálni.

Nem fogod, hogy nem érdekel a vetítő téma, és ez nem is fóruma.
medekedem
Hogy mindig van mibe belekötniük... -
törölt tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem nevezik egérmozinak. Hogy kerül ide a projektor? Csizma az asztalra!
Örülnek az emberek, hogy tudnak egy 55" tévét venni a kis szobájukba, nem hogy több milkás projit vegyenek, ráadásul tér sincs hozzá, és nem is tévézésre való.
Nevetségesen kicsi az 55"?
Nekem nem kicsi, hanem pont megfelelő. A vetített képnek megvan a maga varázsa? Nosza, akkor varázsold bele magad a kis plazmácska mellől.
Magatokat traktáljátok inkább ezzel, ne másokat. 
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Szerintem már a nemzetközi űrállomásra is eljutott a híre, annyiszor mondja.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Elolvastad, mire mondtam?
Ne parázz már ennyire, én csak Ren Hoek-nak válaszoltam, mert azt írta, hogy az idei A7-ben 2015-ös panel van, ami nem tartok lehetségesnek, pont a kialakítása miatt is.[link] Összekeversz daneel_hu-val, ő szokott itt az íveltek ellen érvelni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
törölt tag
válasz
torma1981
üzenetére
Mint ahogy most sincs különbség, csak mondjuk a gagyi böfi, inkább ne is lenne benne.Vagy a döntött panel.

Pro Koryak Valamiért nem akarod Madwe írását megérteni. Nem, ne vegyél semmit, jó lesz neked az az öreg plazma még 10 évig.
Az alapján tök érdekes dolgokat lehet mondani itt, mi?! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Az a gond? Kétlem, hogy te ismered azt a képminőséget, amit Madwe, az öregecske tévéd alapján. Ha egy mostani Oled neked nem felel, meg, akkor majd 10 év múlva nézz egyet.

-
törölt tag
Arra mondtam, amit az rtingsre írtál. Crt-t inkább hagyjuk, de a plazma is már csak múlt, elmúlt, felejtsük el. 
Ez meg a jelen, amiről beszélünk.
Ne azt mondd, hogy mi mennyin fut, hanem a 3D hatást nézd meg, amit a FHD 3D tulajok is dicsérnek itt, hogy milyen szuper. Kellene neked is egy vakteszt a 2db 3D tévével. Mert hova lépnél előre a tökéletesnél?

-
törölt tag
válasz
janos666
üzenetére
Két kérdés:
1. A tv hibája, hogy az Az nVidia CP csak 8 és 12 bitet kínál fel ebben a módban., és ha 10 bitet is felkínálná, akkor nem lenneHATALMASgond?
2. A tesztoldal nem korrekt, hogy a C7, E7, A1-et hozza fel legjobbnak 55" méretben ( B7 tesztjük nincs, de azt mondják, hogy szinte ua. képileg az is)? -
törölt tag
Menni kell DLNA-val is a felirat és hangsáv váltásnak, továbbá méret, pozíció és egyebeknek is.
torma1981 Fénykép és Videó> Videólejátszó-nál nézd meg. -
törölt tag
Van Eco mód: Beállíthatja, hogy a TV automatikusan lekapcsoljon, amennyiben adott ideig nincs felhasználói aktivitás és Képernyővédő: Amennyiben az aktuálisan megjelenített alkalmazás egy óráig nem érzékel felhasználói tevékenységet, az alkalmazást egy Képernyővédő váltja fel. az Általános menüben, ezek elvileg ott is érvényesek.
-
törölt tag
Itt is nézted a Fényképek és videók résznél?
daneel_hu
A zseton, mert abból lehet venni egy B7-et, és még marad is, mert 543k-ért adják. Másik: a kereső kidobja, hogy az 55B6 van raktáron a szakértő boltban 449k-ért, katt> megnyitás, erre az oldal nem található.
Vicces szakértők
. -
törölt tag
Akkor nőj fel, és arról írj, amit használsz
, ne csak a fóbiáidról. Ha se OLED, se 4K tv nincs, úgy nehéz okosnak lenni csak a guglival. Csak félrevezeted a kérdezőket. Meg hogy ez se jó, az se jó, semmi nem jó. Vagy hogy miért akarsz cserélni, mi bajod a régivel, stb.
A szabványaidat meg olvasgasd majd a 8k és 16k tévékhez majd, és nézd 10 cm-ről a pixeleket, nehogy egyet is ne láss meg közülük.

Egy 4k forrásanyag semmit nem bizonyít egy 50" FHD tévén, de más se, érted-e? Leírtuk hogy nem úgy van, ahogy beképzeled magadnak, nehogy már jobban tudd, mint én aki nézi a 4k-t, vagy Batyops és mások. Mert megakadt a lemez nálad.
-
törölt tag
He
Talán magadra, vagy a hozzád közeliekre mondhatod ezt inkább, ez egy fórum, ennek nincs helye. A dogmáidat fújod már 100x ugyanazt, hogy nincs értelme ennek meg annak. De van!
Tedd már oda hogy szerinted, mert mások nem úgy látják.
Te vagy itt a külső erő, aki szeretne mindenkit lebeszélni, mert neked csak a 65-75" lesz majd az elfogadható 1 méterről nézve. Meg 3D-vel és 300k alatt. 
Tapasztalatból mondom, hogy megvan az előnye a 4k tévének 2.5 méterről, de mint látod mások is. Érted. -
törölt tag
Miért is? Többen még 3 méterről is seggreülnek tőle(vagy a tv fotelbe
). De ki az aki a pixeleket akarja bámulni egyenként, már rajtad kívül? Nagyrészt FHD filmeket, HD és SD adásokat néznek egyelőre az emberek, még jó sokáig, ha így haladunk. Tudom, szerinted nincs értelme 4k tévét venni, csak 65-75"-ban minimum, és azt 1 méterről kell nézni, de ez nem igaz. Ha előre haladhatnánk az időben, és csak 8 vagy 16k tévék lennének, akkor ott csücsülnél előtte 10 cm-re?

"Én anno 2,5m-ről kezdtem az 50"-os FHD tv-vel, most 1,6m-re ülök, valahogy szép lassan ide jutottam."
Szemorvost láttál mostanában? -
törölt tag
válasz
lala666
üzenetére
Már nekem is feltűnt, hogy csak egyedül neki problémás, és pont annak, akinek nincs ilyen.
daneel_hu Most mégis mi értelme a szajkózásnak , amikor egyszer az ívelt tulajoknak nincs gondja vele. Vagy csak témát akarsz bedobni unaloműzőnek. Egyedül mindenki ellen, de még hányszor??

-
törölt tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Jól néznénk ki, ha elhisszük az MM-es pasik meséit.

Már megint az íveltséggel van bajod, amikor neked egyenes kijelződ van
, és otthoni tartós használatnál nincs is tapasztalatod csak a sík paneles OLED-del? Higgyük már el, amit az ívelt panelt használók mondanak róla, hogy nem mumus az. Csak hitelesebb forrás, nemde? 
-
törölt tag
válasz
goodwill
üzenetére
Mindig az tűnik legjobbnak egy üzletben, amit leginkább el akarnak adni.
Most az XE9, máskor meg másik, ilyen ez a biznisz.
csillagkomp Szívesen. Itt a videók közt van másik változat is, és 1-2 trükk, majd nézd át, hátha.... De elvileg másik(régebbi) Magic Remote nem jó hozzá, bár nem zárható ki, talán a support meg tudná mondani pontosan. Viszont az összes hagyományos LG táv használható(kisebb-nagyobb, gyári-utángyártott), és azokkal lehet egygombos módszerrel is operálni. -
-
törölt tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Nemcsak szerinted, mert igazad van, ott csak a bevétel számít. Ha veszteségesre csinálnák, akkor elzavarnák a művész urakat a fenébe.
-
törölt tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ott a pont. A plazmától meg kéne szabadítania magát. Így egyik se lesz jó, hol ebben-hol abban, és ezért van a sok panasz. -
törölt tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Szívesen. A Csatorna hangolás menüben van egy Jelteszt, ott az egyes frekvenciákra kattintva látszanak a rajta lévő csatornák. A Csat. kezelése menüben ha az opciót név szerintire állítjuk, akkor könnyen meg lehet keresni, ha hiányzik valami, főleg a műholdasnál segítség ez, ahol 7-800 csatorna is lehet. Vagy van még a Csatornalista mentése pendrive-ra[link], és PC-n meg lehet nézni, hogy mi van rajta, vagy akár szerkeszteni, elmenteni és visszatölteni.
-
törölt tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Zártuk is, pedig vita az nem volt, csak feltűnt, hogy mindig megjegyzi daneel, pedig akinek van annak nincs gondja vele, és hát nem is neki akarják venni
, már ha jól tudom. A betekintési szögei padig nagyon is rendben vannak. Szerintem nem vakításnak veszik, és van, hogy ezt éri meg az ára miatt, a sík meg jóval drágább sokszor és nincs is 400k alatt. -
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Van az LG-nek ilyen önkéntes garanciavállalása a webshopos(nem hivatalos viszonteladótól származó) tévékre. Azokhoz egy többnyelvű A5-os garifüzet tartozik, és csak az itthoni számlát kérik bemutatni. A tévéket is be lehet regisztrálni az oldalon, és ott online igényelhető, követhető a folyamat. Tehát 2 évig ez működik a tapasztalatok alapján. A leíráshoz annyit, hogy elvileg csak Bp-en van kiszállásos javítás. De mivel önkéntes, akár meg is tagadhatnák, és akkor maradna a bolti garancia. A Samsung például csak 1 év garit vállal a tévékre, amit nem az itthoni képviselettől van.
-
törölt tag
Szerintem a FHD felskálázáshoz az UHD Deep Colourt kellett volna bekapcsolni, és HDMI-ről etetni a tévét. A szuperfelbontás talán csak az SD adásokhoz való, de azt nem tudom, hogy mennyire hatékony képjavító ezeknél, de mint tudjuk sz@rból várat elég nehéz építeni.
A gyári visszaállítás csak akkor kell, vagy ha valamilyen funció nem működik, vagy ha el van piszkálva valami(egyébként elég lenne az Áruházi mód kikapcsolásval [link] kezdeni). Utána még egy képbeállítás kellene valami ilyesmi alappal[link] De ezek csak Dark Room-ra kalibrálnak, ezért az OLED Light-on még hangolni kell a környezethez, és elvileg a V és H Sharpnesst is 10-re kellene tenni, vagy mindent ahogy tetszik.
-
törölt tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ha azt mondod, hogy ritka, vagy nincs, akkor az már nem is indok
. A 24p vagyis a kadenciahelyes lejátszás nem jó rajta?
torma1981 Skálázza igen, de azért nem lesz 4k belőle, meg nem is fogod 1 méterről nézni. De hát ez a jövő, mert ippeg
, hogy van még FHD OLED tv a kínálatban. Azon pedig elhiszem, hogy nagyon elégedett Nemir a FHD felbontású filmekkel. -
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Csak így behozzák a futárok.

-
törölt tag
Tudom, van náluk sok furcsaság is, de azért jókat is írnak (néha
). Meg hát mindenki a saját szeméhez lője be a képet, de egy iránymutatás, vagy kiindulási pont nem árt néha. Most itt csak a bemenet szerkesztése a lényege a játékhoz.
Esetleg kérdezz rá ott kommentben: Have a question?.
-
törölt tag
Nemrég volt kérdés az íveltségéről, kicsit lapoz vissza. Én úgy látom, hogy akiknek van és használják az EG910V-t vagy másik ívelt OLEDet, azoknak semmi gondjuk vele. Ezt találtam, mint gyári tartót, [link] A csavar szerintem sima metrikus, és én se vennék ilyet hozzá, mint ahogy a linkeden se ilyet használtak.[link]
-
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Annak az ára jobban kellene szerintem neked is.

Samsung reklámfilm helyett egy cikk: Philips OLED vs. QLED Shoot-out results! -
törölt tag
válasz
ottofon
üzenetére
Talán-talán. Elvileg az eredeti első szoftverrel még van lehetőség megnézni az üzemórát, ha az van még rajta.
Mint ahogy nekem is sikerült egy webos1-es tévén.
A 910V-n már webos2 van. A Felhasználói Segédletben itt láthatod a menüpontokat. Előbb megkeresed a A beállítások bemutatása részben>>Az általános menüpontot választva a legalsó lesz>>A tv leírása, és ebben a részben volt a számláló. Ez a frissítésekkel eltűnt, egyszer egy downgrade-del még sikerült visszatenni egy korábbi fw-t, akkor is ki tudtam olvasni az üzemórát.
Vagy még a Home/Smart menüből is el lehet jutni a kezelési útmutatóból a keresett részhez.
Ő is Outletből vett tévét(bár nem ilyet), itt láthatod a tapasztalatait. [link],[link],
[link], -
törölt tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Szerintem nem a fogyasztók nyírták ki a 3D-t, hanem amikor közép és felső szintű FHD-k gyártását jóformán megszüntették, ugyanakkor a 3D is ennek esett áldozatul. Kis ideig még maradtak a jóval drágább UHD 3D-k, az meg persze, hogy nem fogyott annyira. A Samsung járt élen a kinyírásával, a többi gyártó meg kis késéssel követte.
-
törölt tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Egyértelmű feltételek, hogy miért is ne váltson valaki soha OLED-re, mivel mostanában nem várható a 3D visszatérése. Ezért marad a kíméletes használat, mondjuk félévente egyszer bekapcs. 5 percre, amíg bemelegszik.

-
törölt tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ha túl közelről nézed esetleg azért. Azt persze nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy - sajnos még jó ideig - nem csak 1080-as HD filmeket, műsorokat nézünk a tévén, hanem SD adásokat is, ami viszont kiábrándító hatású ennyire közelről. Maradva az előbbi 50 colnál, az ilyeneket 3,5-4 méterről már elfogadhatónak látjuk, erre is igaz a mondás, a távolság megszépíti a kellemetlen, csúnya dolgokat. [link]
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Vajon mi mást is várhatnánk el a Prohardver BFI egyesületének az elnökétől és szónokától.
Szerintem ezeket a betűket már régen törölték volna az abc-ből, ha nem emlegetné ennyiszer.
A másik rigmus a nézzünk 1.5 méterről 65-75" tévét. -
törölt tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Figyelj, pár hsz-szel fentebb megint lcd-ről és plazmáról vitáznak egy OLED topikban, hogy melyik a jobb. Ez a Való Világ 2017 c. paródia.

-
törölt tag
Mégse tapasztalat, és te nem is tévézel azt mondod. Hiába lesz 4k, 8k 16k, akkor se ülhetsz a tévébe, ezt nem érted, csak fújod, amit másoktól láttál. De krx21 is így látja, csak te erőltetnéd ezeket másokra. Meg nem is mikronokat vizsgál az ember a tévében. Vitatkozásban nagyon kiművelt vagy, az látszik, de nem értem ezt a harcodat egyáltalán.

-
törölt tag
Jó, de annyit nem árt odaírni, hogy szerinted. Tudom, hogy ezeket írod, már láttam 100x legalább, de nagy tévéd meg nincs, tehát csak elmélet és nem gyakorlat. Mint a pap aki bort iszik...
De minek ennyiszer ismételgetni, hacsak nem magadat akarod meggyőzni vele.
Ne úgy írjunk, hogy valakinek csakis ez vagy az a méret kell, mert még ez se azt írja, hogy hogy 1,5 méterre 65"-t nézzünk. Érted. -
törölt tag
Ezt ne is folytassuk, mert honnan tudnád, hogy akik tévét vesznek, mit gondolnak. Semmilyen közvéleménykutatást nem ismerek ez irányban. Viszont több esetet is tudok, ahol nem tudták a túl nagy tévét megszokni. Aki vesz majd eldönti maga, ne a saját igényeidet hangoztasd nekik,( ami csak elmélkedés, mert ugye nincs 65"-os tévéd), szerintem. Ha lesz, majd lehet, hogy egészen 40-50 cm-ről nézed majd, de az már nem túl egészséges dolog.
-
törölt tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Szerintem nincs egyik tévében se ilyen csillapító, de ha van majd kijavítanak. Arról már hallottam, hogy amikor túl erős jel van, akkor a szolgáltató mókol vele a bekötés helyén, és rendbe jön. Esetleg UPC topikban már kérdezted?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Világos, így legalább észlelted az elírást.
Áron alul eladó Ez rendesen áron alul van.
Hogy mindig van mibe belekötniük...
Örülnek az emberek, hogy tudnak egy 55" tévét venni a kis szobájukba, nem hogy több milkás projit vegyenek, ráadásul tér sincs hozzá, és nem is tévézésre való.
Nekem nem kicsi, hanem pont megfelelő. A vetített képnek megvan a maga varázsa? Nosza, akkor varázsold bele magad a kis plazmácska mellől.
Ezt Ijk-nak mondd, nekem van 55" tévém is, de nem nevezném egérmozinak még az 50-est se. De ez nekem továbbra a is a bort iszik, vizet prédikál esete, ez teljesen világos. Szóval nem egérmozi az 55", maradjunk ennyiben. 
Szerintem már a nemzetközi űrállomásra is eljutott a híre, annyiszor mondja.
.
Már itt is kezded?
, ne csak a fóbiáidról. Ha se OLED, se 4K tv nincs, úgy nehéz okosnak lenni csak a guglival. Csak félrevezeted a kérdezőket. Meg hogy ez se jó, az se jó, semmi nem jó. Vagy hogy miért akarsz cserélni, mi bajod a régivel, stb.
Te vagy itt a külső erő, aki szeretne mindenkit lebeszélni, mert neked csak a 65-75" lesz majd az elfogadható 1 méterről nézve. Meg 3D-vel és 300k alatt.
Vhiktor