- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fplweb2012
üzenetére
Oh, nekem azt tagadták le, hogy elkérték azokat a papírokat, amelyekkel a Garancia Plusz keretein belül kiállított csereutalványt (Galaxy S7 telefon) igénybe vehettem volna. Jobb híján visszakértem a leadott állapotában a telefont. Közben is volt sok hercehurca, a leadástól számítva kb. két hónap után kaptam vissza, az el nem kért papírokkal együtt. Ekkor írtam egy panaszt.
Plot twist, a készülék nem kapcsol be. Szerintük ez az én felelősségem: egyik hiba volt, hogy gyorsan merül, közben éppen elromlott az akku. Így ez megfelel a leadott állapotnak, ám örüljek, mert méltányossági alapon a biztosító hajlandó új csereutalványt kiállítani.
Én azt gondoltam, talán csak mély merülésben lehet az akku. Hazahoztam a telefont, és itthon vettem észre, hogy a ragasztott hátlap is kezd leválni. Közben lejárt a garancia is. A fogyasztóvédelem széttárja a karjait, békéltető, vagy pereljek.
Media Markt West-End, Cardif biztosító és TMX.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Íme az új Android Auto!
- Hardcore café
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Tavaszi hardvernyitány
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor