- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
HUTCHDB #103443 üzenetére
Szia, bocs, hogy csak így később, de ahogy látom, hasonló tv nézési szokásaid vannak, mint nekem. Én is minden tévémen fullra felhúzom az interpolációt (szappanopera hatást), én is sok tv adást nézek, sportokat leginkább. Nekem sokáig volt egy LG C2-esem, aztán gondoltam, rendelek egy Samsung S90C-t, ha már mindenki nagyon odavan érte. Na az pont a tv adások felskálázásában es a mozgás kisimításában volt a leggyengébb. Ezekben az LG is elmaradt a Philipstől. Nekem most egy 65 colos 718-asom van, és ezek ráadásul egymás mellett is megvoltak, szóval össze tudtam hasonlítani ugyanazzal az adással, és messze a Philips nyert nálam ebben két tényezőben, ami nekem a legfontosabb volt.
Ha esetleg gondolod, valamikor átszaladsz és meg tudod nézni itt, hogy ilyesmire gondoltál-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest