Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elmör
    őstag

Tegnap végre megjött a 2026.02.09-én előrendelt 34" MSI MPG 341CQR QD-OLED X36 monitorom.

Barátkozunk, de mivel egy PG32UCDMZ-t vált, így elsőre azért sok külöbség nincs, leszámítva az alacsonyabb pixelsűrűséget és a szélesvásznat. :)

Lefrissítettem az új FW-re, de észrevettem valami furcsát és egyelőre nem tudom hova tenni. Sötét szobában játszottam és kétszer is néhány perc múlva kilőtte a képet a monitor. Az ASUS-nál van ilyen proximity szenzor, ami érzékeli, hogy ülnek-e előtte és ha nem, akkor kikapcsolja a monitort az OLED care oltárán, de én itt az MSI menüjében nem láttam ilyen opciót. Mivel szimulátoroztam, nyilván érdekesebbé vált a helyzet, így inkább felkapcsoltam a lámpát, ami után nem jött elő.

Nem állítom, hogy megmarad, mert a PG34WCDN-re fájt a fogam, ami ha megjelenik áprilisban, akkor még ettől el tudok állni és át tudok rá vándorolni... persze kérdés, hogy mennyibe fog kerülni itthon.

Megnéztem MSI oldalán és van benne közelség érzékelő vagy hívjuk aminek akarjuk, úgyhogy azt kell átállítanod, de nem biztos, hogy a monitor menüjéből lehet, inkább szoftveresen ha jól láttam.
    [MSI oled care 3.0]

Új hozzászólás Aktív témák