- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nincsen sajnos tökéletes monitor, mint ahogy tv sem
Anno én is majdnem beleőrültem a tökéletes tv keresésébe még a 3d-s plazmák időszakában, akkor még 14 napos elállás se volt, elég nagy anyagi bukta lett a vége... a legboldogabb akkor voltam amikor pár év kihagyás után vettem egy alap 6-os szériás 4k samsung tv-t és nem néztem/olvastam utána semminek 
Amúgy megnéztem neked én is centivel az én monitorom egyenes, és fényerő homogenitás problémája sincs( de ez még amúgy is javulhat bejáratódás során). Az említett linken is ha megnézed a hozzászólásokat valakinek ez valakinek az tetszik jobban, ha neked nem jött be a woled mert fakónak érezted, qd oledet vegyél, de ez amúgy is csak addig lesz érdekes amíg egymás mellett látod a kettőt.
-
Csandi
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Akkor jó

TV is tud szívás lenni, gondolom OLED TV-s topikban is vagy, sávosodás, rózsaszín fehér stb. Sajna ez ilyen, de ha jó akkor nagyon jó

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen routert?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G7 C32G75TQSR VA Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraFine 32UN880P-B IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Anno én is majdnem beleőrültem a tökéletes tv keresésébe még a 3d-s plazmák időszakában, akkor még 14 napos elállás se volt, elég nagy anyagi bukta lett a vége... a legboldogabb akkor voltam amikor pár év kihagyás után vettem egy alap 6-os szériás 4k samsung tv-t és nem néztem/olvastam utána semminek 

Skynet258