Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory #2452 üzenetére
Nincsen sajnos tökéletes monitor, mint ahogy tv sem
Anno én is majdnem beleőrültem a tökéletes tv keresésébe még a 3d-s plazmák időszakában, akkor még 14 napos elállás se volt, elég nagy anyagi bukta lett a vége... a legboldogabb akkor voltam amikor pár év kihagyás után vettem egy alap 6-os szériás 4k samsung tv-t és nem néztem/olvastam utána semminek
Amúgy megnéztem neked én is centivel az én monitorom egyenes, és fényerő homogenitás problémája sincs( de ez még amúgy is javulhat bejáratódás során). Az említett linken is ha megnézed a hozzászólásokat valakinek ez valakinek az tetszik jobban, ha neked nem jött be a woled mert fakónak érezted, qd oledet vegyél, de ez amúgy is csak addig lesz érdekes amíg egymás mellett látod a kettőt.
-
Csandi
addikt
válasz
ForRedGlory #2452 üzenetére
Akkor jó
TV is tud szívás lenni, gondolom OLED TV-s topikban is vagy, sávosodás, rózsaszín fehér stb. Sajna ez ilyen, de ha jó akkor nagyon jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest