- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nincsen sajnos tökéletes monitor, mint ahogy tv sem
Anno én is majdnem beleőrültem a tökéletes tv keresésébe még a 3d-s plazmák időszakában, akkor még 14 napos elállás se volt, elég nagy anyagi bukta lett a vége... a legboldogabb akkor voltam amikor pár év kihagyás után vettem egy alap 6-os szériás 4k samsung tv-t és nem néztem/olvastam utána semminek 
Amúgy megnéztem neked én is centivel az én monitorom egyenes, és fényerő homogenitás problémája sincs( de ez még amúgy is javulhat bejáratódás során). Az említett linken is ha megnézed a hozzászólásokat valakinek ez valakinek az tetszik jobban, ha neked nem jött be a woled mert fakónak érezted, qd oledet vegyél, de ez amúgy is csak addig lesz érdekes amíg egymás mellett látod a kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Nyomtató topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- További aktív témák...
- Cisco EX90- Konferencia monitor - 24" Full HD kamerával - Több db
- Lenovo ThinkVision T2324p 24" IPS Monitor,1920x1080,HDMI,DP,VGA,USB,Vesa,Pivot,számla,cseregarancia
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- Eladó garanciális Samsung Odyssey Neo G8 LS32BG850NPXEN
- LG 27" FullHD 1080p IPS LED monitor eladó, 75hz, AMD FreeSync
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Anno én is majdnem beleőrültem a tökéletes tv keresésébe még a 3d-s plazmák időszakában, akkor még 14 napos elállás se volt, elég nagy anyagi bukta lett a vége... a legboldogabb akkor voltam amikor pár év kihagyás után vettem egy alap 6-os szériás 4k samsung tv-t és nem néztem/olvastam utána semminek 
Skynet258