Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #2418 üzenetére
Nah, nem találtam meg vízmértéket, de centivel lemértem, hogy én vagyok-e a vak vagy tényleg ferde a monitor. Az egyik oldala a másikhoz képest 7 mm-el lentebb van. Megy vissza az Oázishoz.
Visszatettem a PG32UCDM-et, ezen nincs a jobboldalon megvilágítási gond, stimmel a vízszint is (de itt nincs játék sem, szóval lehet állítani normálisan). Kár azért a közelségérzékelő gondért. Egyébként akárhonnan nézem érezhetően szebb képe van a QD-Oledes Asusnak, mint a WOLED-nek. Az lenne a legjobb, ha QD-Oleden lenne a True Glossy.
Most nem tudom melyiket vegyem meg újra. Nem akarom szervizzel kezdeni, de nem is szeretném megvenni a terljes készletet, hátha az egyik jó lesz alapon.
Lehet Iponról megveszem a PG32UCDM-et, úgyis van hozzá ajándékba egy ASUS ROG Ergo állvány. Ingyen jó lesz az valamire... aztán reménykedem, hogy azzal minden stimmelni fog.
Ebben gondolkodom még: 44.5" LG UltraGear 45GX950A-B
Tuti imádnám, de ez még két szinttel drágább és nem csaké n nyúlnék magamhoz, hanem az Alza is, ha ezt is visszavinném, mert valami nem stimmel vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest