Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
GeneraL_XTX #2353 üzenetére
"hát most másik ilyen 240hz-es 3440-es monitort nem is találok a piacon. direkt visszakérdeztem az alzás gyerektől, hogy azért választottam dell-t, mert saját garijuk van de azt mondta csak ők (az alza) tudja intézni a garanciát."
Az érdekes... nekem meg sem fordult a fejemben, hogy nem mehetek közvetlenül a DELL-hez, mivel az Alza egy hivatalos viszonteladójuk.
Pont ezért nem kértem az Alzánál a monitorra cseregarit (a beégés veszélye miatt), mert a Dell az AW3425DW-re 3 évig ad erre is jótállást. Na most, ha beég a monitor, a Dell az Alzához küld, az Alza meg azt mondja, hogy vennem kellett volna azonnali cseregarit, akkor magamhoz is nyúlnék.
Bár szerintem az Alza nem teheti meg, hogy hivatalos viszonteladóként eltér a jótállásnál a gyártói feltételektől (azaz pl. nem vállalja gariban a beégett panel cseréjét).
Azt hiszem beszélnem kell újra a DELL ügyfélszolgálattal, mert ezt nem kérdeztem meg tőlük, csak a beégés garit.
----------------------
Amúgy én is néztem ezt az XG32UCWMG monitort, pont most volt róla teszt itt a prohardveren is, de mivel én dolgozom is rajta, szerintem hiányozna nem UWQHD és nem férne el egymás mellett kényelmesen három ablak (úgy, hogy a betűket is lássam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Swift PG348Q 34" 21:9 UWQHD Gamer Monitor
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AOC Q27G4XF QHD/180HZ/0,5MS/27
- Hibátlan Samsung ViewFinity S6 ívelt sokfunkciós monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest