Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
válasz
bélanéni
üzenetére
"Konkrétan ezt szemeltem ki: Gigabyte MO27Q28G"
Detto. Anno fél éve nem váltottam QD-OLED-re IPS-ről, a quantum dot réteg miatti lilulás miatt (ha esik rá háttérfény).
Elvileg jövő év elején jön a nem matt, hanem a glossy verziója, ugyanilyen áron (550 USD MSRP, talán 230K környéke lesz ez is, meg az is), ASUS-nak már van az XG27AQWMG, csak az kb. 700 USD MSRP. A glossy miatt még mélyebb feketékkel és crispy-bb színekkel.
Nekem mivel van a hátam mögött 3 ablak és egy erkélyajtó, és napközben is használom a monitort, inkább maradok a matt verziónál.
Nagyon várom már, hogy megjelenjen a hazai boltokban, Alzás előrendelést nem adtam le, valszeg a sivatagosnál kedvezőbb áron is lesz. Ahogy írták többen, review-k alapján ez lesz a best-buy 27" 1440p all-round OLED monitor, valószínűleg egy jó ideig.
u.i.: kalibrálás... van ugyan egy i1 Display Pro -m, és kizárólag SDR-ben is szándékozom majd használni a monitort 120 nit-en és D65-ön, wide gamut színtéren 2.2 gammán, de egyelőre még nincs kalibrációs korrekciós fájl (CCSS) a 4-gen tandem W-OLED -ekhez, amit DisplayCal-hoz be lehetne tölteni. De elvileg a gyári kalibráció sem vészes, sRGB színprofillal (nyilván így sRGB színtérre korlátozva) vagy Windows ACM-el (szintén sRGB-re korlátozva) tesztek alapján elég színhelyes gyári kalibrációval is. A wide gamut módra ez már nem mondható el, az közepes, de a CCSS megérkezéséig kihúzom majd a gyáriakkal

Új hozzászólás Aktív témák
- 27% Áfa! Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
- ASUS ROG PG32UCDP Oled Gamer Monitor!32"/4k/240-480hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/Konzolhoz is
- LG 34GP63AP-B 34 ívelt 2K WQHD 160Hz 1ms Gaming Monitor Lenyűgöző játékélmény
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Skynet258