Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Előrendeltem Alza-n a Gigabyte MO27Q28G -t, 230K-ért. Várható érkezés nov. 1.
Reddites fórumok alapján Malajziában és Szingapúrban kapható stabilan már kb. 1 hónapja, de EU-ban belgákhoz, hollandokhoz, lengyelekhez, csehekhez érkezett még csak, de pár nap alatt mindenhonnan el is fogyott és már nem elérhető ott sem. És azokba a boltokba is előrendelések alapján került a nagy része. Korlátozott számban terítik EU-ba (gondolom nagy is rá a kereslet, meg kevés monitor került legyártásra, aztán így nehéz teríteni...) , így inkább megrendeltem most, mert a cseh Alzához (és így idehaza is) valszeg valóban fog jutni belőle a napokban, remélhetőleg.
-
emiki6
veterán
Neked is belinkelem. Matt 1080p ips vs glossy 1440p qd oled, hátam mögött nagy ablakokkal: [link]
Ha nagy a fényerő az matt-on sem jobb, mint glossy-n. A matt szóródás legalább olyan zavaró, mint pl az ips glow.
Persze tudom, valahogy dönteni kell és egyszerű 1-2 rossznak vélt tulajdonság miatt elvetni technológiákat, én a woledet vetettem el, pedig sosem láttam még. A tükröződés és s magenta szóródás szerintem nem valós probléma 1-2 kivételt leszámítva.
Szerk: Felejtsd el az oled kalibrálást szerintem. Az olcsó műszerekkel a program csak félrekalibrálja és azt hiszi jó munkát végzett.
A gyári kalibrációk jobbak mint amit egy nem referencia műszerrel el lehet érni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- EAFC 26
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- További aktív témák...
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- MSI MAG 322UPF 32 Inch 4K Gaming Monitor - UHD 3840 x 2160, Rapid IPS, 160 Hz, 1 ms, 16: 9, HDR 400
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Skynet258