- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
Sziasztok,
Úgy döntöttem eljött az ideje a 4K-nak. Kizárólag UHBR20-as érdekelne és 27 col.
Jelenleg ugye van egy ROG, egy MSI meg egy Aorus monitor amik ezt tudják. Az Aorus-tól óvaint az internet mert elengedte a cég a terméket, nincsenek már firmware updatek és nem válaszolnak customer supporton. Tehát mondjuk, hogy van a ROG és az MSI.
A ROG-ban zavar, hogy csirkelábas a standja, az MSI legalább sima négyzet. (PG27UCDM és 272URX) Ti melyiket javasolnátok?
Egyik kérdés, hogy van-e aki már váltott 1440p-ről 4K-ra de maradt 27 colon? Ha igen akkor látható játékokban a megnövekedett PPI? Nem feltétlen szeretnék 32 colra felmenni, de ha 27 colon nincs értelme a 4K-nak megfontolom újra.
Másik, hogy ugye ezek mind QD-OLED. Most fognak jönni ugye WOLED-ből a Tandemesek, de ahogy néztem displayninja-n azok is csak 1440p-ben fognak jönni. Erről tud valaki valamit, hogy lesz-e 4K?
Bármit tipp, ötlet, jó tanács van még ezzel kapcsolatban azt is szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- KOORUI N07 Monitor 27"/4K/60HZ
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Ezzel fixen nem kell hunyorognod! 43"/4k/144Hz/HDR csak a tiéd! Ajándékot is kapsz!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258