Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Na beüzemeltem a Dell-t, baromi jó monitornak tűnik egyelőre. Menürendszer, anyagminőség, képminőség eddig nagyon rendben van, kicsit féltem ettől a kék színtől de elég sötét, nem üt el a többi fekete tárgytól a környezetében. Samsungnál nagyon nem szerettem ezt az okostévés tizen rendszert ami rajta van, és végre fel is ébred alvó üzemmódból, a samsungnál ezt ki kellett kapcsolnom mert az sose jött vissza mindig újra kellett indítanom a gépet
Pixelhibát, coil whine-t eddig nem tapasztaltam, a ventiket se nagyon hallani de majd nemsokára meghajtom egy kis HDR gamingel
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258