Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23001) Alex91 válasza Alex91 (#22821) üzenetére


Alex91
félisten

Withings Scanwatch gariztatasa

Javitani nem tudtak, a Mediamarkt felajanlott 3 opciot (csere, csere mas termekre, penz visszafizetes). Mivel igen jo aron vettem anno, ezert a cseret kertem. Meg is kaptam az uj oramat. Ami most gond lesz, hogy a most kapott jotalasi jegy szerint 1 ev garim van, es a vasarlas idopontjanak az eredeti vasarlasom idopontja szerepel :F . Szoval van egy gyanum, ha ezzel tortenik netan valami, akkor az ennyi volt…

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#23002) Kbali válasza Alex91 (#23001) üzenetére


Kbali
nagyúr

Utána kellene nézni, mert fődarab cserének számít, akkor újra kellene indulnia a garanciának (szerintem).

(#23003) classic B


classic B
aktív tag

Sziasztok!
Iphone készülékemhez keresek okosórát. Apple watch az elsődleges kiszemelt, de annyiféle van belőle, hogy nem tudom melyik éri meg legjobban, az új generációk mennyivel tudnak többet, mint az előtte lévő, stb.? Series 8 vagy 9 a jobb vétel? Esetleg SE 2023? :F
Más gyártó órái (Samsung, Huawei) hogyan viszonyulnak az iOS-hez?

(#23004) Kbali válasza classic B (#23003) üzenetére


Kbali
nagyúr

Samsung már nem megy iOS készülékekkel, Huawei sem teljes körű funkcionalitást ad. Ismerkedeshez elég a watch se. Én pár év Amazfit után most 9-est vettem.

(#23005) classic B válasza Kbali (#23004) üzenetére


classic B
aktív tag

Valóban elég lehet az SE. Az EKG, véroxigén és a testhőmérséklet figyelő, ami hiányzik belőle lényegében a 9-eshez képest.

[ Szerkesztve ]

(#23006) arcitec


arcitec
addikt

Akit érdekel az OTP is elfogadta a Garmin Pay fizetési lehetőséget, továbbá Apple, Xiaomi,
Google, Fitbit : [link]

(#23007) Endless


Endless
aktív tag

Barátnőmnek keresnék androidos okosórát Samsung telefonhoz. Melyiket tudnátok ajánlani ami nem egy-két naponta kell tölteni. GPS és alvásfigyelés fontos. Jó lenne ha Tuya okoseszközöket tudná vele kezelni. Ezeket néztem ki: Amazfit GTS 4 - Watch GT 3 - Fitbit Versa 3 - Xiaomi Watch 3 Active. Ezek közül melyik lehet ezekre a legjobb?

On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***

(#23008) MC Pite válasza arcitec (#23006) üzenetére


MC Pite
veterán

Igen, még szeptember elején megvolt, végre az otp szintet lépett.

Endless: Fura a Versa 3 és Watch 3 kosárban. Smart home részt nem vágom, de a Versa ezekből kiemelkedik szerintem.

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#23009) zephyr89


zephyr89
csendes tag

Sziasztok!

Édesanyám részére keresek okosórát vagy karkötőt.
Sajnos fémérzékeny, így bármilyen fém kizáró ok. (Aranyon kívül minden másra, még az orvosi fémre is allergiás.)
Tudnátok ajánlani max ~20-30k-ig ezen kritérium mentén, előre is köszönöm! :)

(#23010) MC Pite válasza zephyr89 (#23009) üzenetére


MC Pite
veterán

A műanyag órák mind jók, de ez kevés infó, mire kell neki?

Én pl arra vagyok allergiás, ha nem látom az időt rajta kültéren, vagy nem éled mindig a kijelző ha emelem a kezem, vagy ha instabil a kapcsolat, vagy marhaságokat számol/mér az óra/aktivitásmérő, vagy 1-3 naponta kell töltőre raknom. Hja, ha az egész óra könnyen karcolódik/hamar lesz csúnya szintén nem zárom a szívembe.
Ezzel vannak még így páran, és az olcsóbb/drága de ugyanolyan alap hw/sw van benne túlárazva eszközök sokaknál keltenek csalódást, és a szekrényben pihen, és maradnak a régi óránál.

Ezért lehet hasznos tudni mi miatt gondoltatok az okosórára/aktivitásmérőre, mi fontos benne.

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#23011) Endless válasza MC Pite (#23008) üzenetére


Endless
aktív tag

Köszönöm. Eddig az Amazfit felé hajlottam de kicsit utánajártam nem tudtam hogy már van Versa 4 is és elég jókat írnak róla.

On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***

(#23012) litter


litter
tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni két okosóra témával kapcsolatban. Magamról: még egy régi egy Amazfit GTR-al veretem 2019 óta - sok limitációja van, de imádom, hogy havi 1x kell tölteni, emiatt wear OS és Apple kizárva. Marad a Xiaomi, Amazfit és van még valami brand korrekt áron?

Kérdés 1: szeptember óta az OTP is támogatja a Xiaomi Pay-t. Ezt próbálta már valaki? Működik? A másik kérdésem, hogy miként működik? Olvastam olyanokat, hogy ha NFC-t állitasz be, PIN kóddal kell levédetni az órát, amit minden alkalommal fel kell oldani. Ez valid?

Kérdés 2: bluetooth hívásokhoz kapcsolódik. Egy kollégámnak 2022-es Octaviaja van es szerette volna együtt használni egy Xiaomi S1 active-al. Nekem is ugyanilyen autom van. A probléma az volt, hogy az okosora leuralta a bluetooth-t es az autos kihangosito nem mukodott, kapcsolhatni kellett folyton az órát. Próbalkozott bluetooth eszkoz prioritast is allitani, de ugysem ment. Ez Octavia problema is lehet, de gondoltam megkerdezem mik ezzel a tapasztalatok, van e rá általános megfejtés.

Köszi es üdv, Tomi

(#23013) Kbali válasza litter (#23012) üzenetére


Kbali
nagyúr

OTP Xiaomi pay leírás - "Minden felvételt követő első használatkor meg kell adnod az eszköz PIN-kódját (6 jegyű)."
Ez a fizetési mód elérhető a KH és az ERSTE esetében is. Az eszközök tárháza viszont szűkös (fenti oldalon ezeknek a listáját is megleled) és az sem mindegy, milyen kártyád van (Visa vagy Mastercard).
Az autóra nincs ötletem. Az óra csak a telefonnal volt párosítva vagy véletlenül az autóval is? A leuralás azt jelenti, hogy az órán szólalt meg a hívás vagy mást?

(#23014) litter válasza Kbali (#23013) üzenetére


litter
tag

Köszönöm válaszod!

Xiaomi Pay:
Az OTP leírás jelentése szerintem nem teljesen egyértelmű - legalábbis nekem nem az. Ráadásul ez csak az OTP protokollja, nem az eszközé. Korábban a saját szememmel láttam olyan NFC-vel felkonfolt Mi Band-et, ami minden egyes képernyőbekapcsoláskor PIN-t kért az NFC miatt. Jó lenne olvasni valamilyen konkrét eszközzel kapcsolatos gyakorlati tapasztalatot megnyugtatásképpen, hogy az OTP-s payment és az eszköz is használható marad az NFC aktiválás után.

Autós használat:
Ha a Xiaomi S1 Active-ot párosítod a telefonoddal, az egy "Master" kapcsolódás lesz. Ha utána autóba szállsz vele, az autóhoz is kapcsolódik, de az órán fog kicsörögni, így megy kukába az autós kihangosítód. Ezt csak úgy tudod felülírni, hogy az órán vagy a telefonodon folyamatosan ki-be kapcsolgatod a hívásfogadást és híváskijelzést.
Jómagam értékesítő vagyok és családos ember: egész nap mást sem csinálok csak ki-be szállok az autóból, ahol sokat telefonálok. Nem reális alternatíva folyamatosan állítgatni a készüléket, ami így a normális működés helyett folyamatosan anyázást okoz a volán mögött. Olyan megoldást keresnék, mi le tudja ezt kezelni, tehát állítható a kihangosító eszköz prioritás. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem is feltétlen óra függő, de érdekelne, hogy valaki más is ütközött-e már ebbe és ha igen akkor talált-e rá megoldást.

(#23015) szetcsuszott


szetcsuszott
aktív tag

Sziasztok!
Nem vagyok otthon okosóra fronton egyáltalán, Amazfit Stratos 3-at érdemes még venni? Vagy ezek is olyanok, mint a telefonok, hogy 2-3 év és hulladék, mert kvázi elavul, nincs támogatás rá stb? Vagy ez nem ilyen?
Semmi különös elvárás nincs, csak tetszik, mostanra pedig emészthető ára lett külföldről.
Leginkább napi irodai használat lesz, üzenetek megjelenítése ilyenek, sport legfeljebb néha kocogás, esetleg konditerem, jelenleg nem igazán sportolok. Bringa is legfeljebb tavasszal, kerékpárúton kocabringás módjára.

Köszi!

Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G

(#23016) AlyrArkhon válasza litter (#23014) üzenetére


AlyrArkhon
senior tag

nincs tapasztalatom NFC-vel, nem tudom, működhet-e, csak ötletelek :)
egy nfc tag a kocsiba a telefontartóra, egy meg mondjuk az ajtóra. Ha beszállsz, beteszed, vegye le a BT párosítást az óráról, ha kiszállsz, a másikhoz érinted hogy párosítsa vissza.
Ha automatizálható (tasker vagy ilyesmi), akkor egy is elég lehet, ha látja a tag-et, ne legyen az óra csatlakoztatva, ha nem látja, legyen.

Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10

(#23017) Kbali válasza litter (#23014) üzenetére


Kbali
nagyúr

Ha nem használod a kihangosítást az órán, akkor keress olyat, amin nincs.
De az egész story-t olyan fogja neked tudni megválaszolni, akinek pontosan ilyen konfigja van és pont így használja.

(#23018) litter válasza Kbali (#23017) üzenetére


litter
tag

Igen, de sztem mindkét felvetés "tömegproblémát" feszeget. Az NFC gyakorlati működése és az Okosóra VS Autós kihangosító kompatbilitás sem szélsőséges felhasználás 2023-ban. Érdekelne ki hogy oldotta meg ezeket az elérhető készülékekkel.

- Ha az NFC beállítása állandó PIN alá zárja az okosórákat, az ellehetetleníti a komfortos használatot.
- Vagy ha autós kihangosítóm van, amit használok is, felejtsem el a híváskezelést okosórán?

Csak én vagyok ennyire extrém? :)

(#23019) zephyr89 válasza MC Pite (#23010) üzenetére


zephyr89
csendes tag

Szia!

A fő legfontosabb dolog tényleg, hogy ne legyen semmilyen fém, se szíj, se csatt, se érzékelőnél. Eddig ha jól tudom Huawei Band 6-ot használt és imádta, csak tönkrement.
Vettem egy E500as okoskarkötőt Kínából, de annak az érzékelőjénél tiszta fém, így hiába volt sok funkciója ami tetszett neki pl.: EKG, pulzusmérés,SpO2, vérnyomás stb.
A fém allergia miatt nem tudta hordani.

Amire így gondoltam:
Funkciók: SpO2 mérés, alváskövetés, szívritmus, igazából minden olyan funkció ami elég pontos jöhet, szereti nézegetni próbálgatni őket anyukám. (Most ilyen hogy vércukor meg nem tudom még miket láttam funkciók amik teljesen pontatlanok, nincs szükség mert semmi értelmük akkor.)
Üzemidő: ~7-8nap.

Köszi a segítséget! :)

(#23020) Timer válasza zephyr89 (#23019) üzenetére


Timer
veterán

Amazfit GTR Mini? Az alváskövetés jó eséllyel ebben sem világbajnok, de amúgy stabil cucc, mint az összes újabb Amazfit. GTS 3 is érdekes lehet, a GTS4 MIni-t viszont kerüld, mert lassú.

Ha pontosabb kell, akkor Fitbit körül nézz körbe, csak ott meg a látással lehetnek gondok, legalábbis a Charge-ok kijelzője nem épp nagy (és a fém is közel lesz a bőrhöz)

[ Szerkesztve ]

(#23021) MC Pite válasza szetcsuszott (#23015) üzenetére


MC Pite
veterán

Stratos 3 nem mai csirke, de sok támogatás nem kell hozzá nem tud túl sokat, a modokkal szenvedtem, de kibírhatatlanul lassú a navi.
Nekem volt, sportra nem az igazi; de általánosnak korrekt árú transzreflektív óra, ami kicsit lassú (mind a kezelés, mind a megjelenítés).
Instinctre váltva jobban látható kijelző, gyorsabb, egészségkövetés végre ér is valamit, válaszolni is tudok az üzenetekre, könnyebb, strapabíróbb, van vaktérképes navi, plusz az edzésekhez elég sok dologgal segít.

Általános használatra én mást vennék.

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#23022) MC Pite válasza zephyr89 (#23019) üzenetére


MC Pite
veterán

A 20-30k-ig és az elég pontos... Szóval ez a válasszátok ami külsőre tetszik kategória, hisz gondolom ez sem utolsó szempont. Már egy SmartBand 8 is megteszi szvsz.

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#23023) Kbali válasza litter (#23018) üzenetére


Kbali
nagyúr

öööö: ha a saját iPhone, Apple Watch, Volvo kombómat nézem, akkor semmi ilyesmi nem merült fel eddig, minden működik rendben.
Ha fizetést állítottam a watch-ban, akkor kellett PIN, de itt is csak egyszer, az óra felvételét követő első használatkor kell megadni, később, fizetéskor már nem.

(#23024) <Adamsky> válasza litter (#23012) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Garmin órám van, de szerintem ha nem akarják a kedves felhasználókat az őrületbe kergetni akkor az Amazfit / Xiaomi vonalon is valamilyen hasonló megoldást implementáltak a fejlesztők:
Szóval a PIN, az csak akkor kell, ha megnyitod az érintésmentes fizetést. És akkor is csak abban az esetben, ha az órát levetted vagy eltelt (ezt sajnos pontosan nem tudom megmondani) 24-48 óra. Vagyis egy átlagos napból kiindulva, max. 1× kell megadnod a PIN-t.

Autó: nem értem, hogy mit szeretnél.
Általánosságban: A bluetooth kapcsolat - tapasztalatom szerint - a következőképpen tud működni. Ha két eszközt összepárosítasz, akkor adott eszköz - ha nincs rajta kikapcsolva a bt., - általában a vele legutoljára kapcsolatban lévővel próbál újra kapcsolatot létesíteni.
A "adó" oldalon jobb esetben meg tudod adni, hogy a hívásokat és/vagy a médiát akarod "átadni" a "vevőnek". Nálam pl. úgy van, hogy a kocsi a médiát a telefonnak adja, a hívásokat viszont a headset-emre (az órám nem tud kihangosítást).
Szóval ezzel lehet kalkulálni annak függvényében, hogy mit szeretnél.

(#23025) arcitec válasza litter (#23018) üzenetére


arcitec
addikt

Nekem is Garmin órám van és az OTP oldala szerint setupoltam és flottul ment minden.
Használtam is fizetésre és tökéletesen működik.
Szóval szerintem - már bocsi - de nem kell ezen annyira görcsölni. Beállítod a leírás szerint
és vagy működik, vagy nem. Az OTP oldalán ugyan ott, alul fel vannak sorolva a használható Xiaomi eszközök. Azon túl meg ha mégsem akarnád véglegesíteni a használatot simám ki lehet törölni a kártya hivatkozást(setup) és mintha mi sem történt volna. Véleményem szerint nem tudsz kárt csinálni. ;)

(#23026) MC Pite válasza litter (#23018) üzenetére


MC Pite
veterán

Kihangosító mellett minek használnál órát? Sokkal rosszabb mint az autó rendszere, így én elvenném inkább állandóan a telefonálási jogot a bt kapcsolatoknál.

Napi 1 pin beütés nem gáz ha fizetek vele, most megnéztem, az instincten 4,5 másodperc elindítanom és beütni (más pinkóddal akár 5-7 másodperc is lehet). Lassab mint a telefont elővenni és feloldani zsebből, de sokkal gyorsabb mint tárcát és kártyát elővenni majd elrakni (ahol egyáltalán ez opció, mert sok helyen nem az).
Egyébként nem kell feloldani. 5 gombos garminokat lehet még zárni, de az pin nélkül oldható (hogy bringás, edzős ketyű ne nyomja meg véletlen a gombokat).

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#23027) tlala válasza litter (#23018) üzenetére


tlala
addikt

Xiaomi Active órát használok, Xiaomi Pay fizetéssel. A PIN úgy működik, hogy ha leveszed a karodról az órát, a visszavételekor be kell ütni a PIN-t, nem csak fizetéskor hanem hogy egyáltalán elérd a menüt.
Fizetéskor nem kell már PIN, csak be kell hívni a pénztárcát a menüből, ott a Pay gombra kell kattintani, és elindul egy visszaszámláló, mert 60 másodperc van a fizetésre. Így elmondva bonyolultnak hangzik, de a valóságban tök egyszerűen működik.
A kocsiban nekem az órával való párosítás után el kellett távolítani a telefont, majd újra párosítani a fejegységgel. Azóta tökéletes a kihangosítás, hiba nélkül működik minden.

(#23028) Homeopatia


Homeopatia
csendes újonc

Sziasztok!

Első okosóra vásárlás elött vagyok keresek egy megbízható BUG mentes ókos órát IOS környezetbe aminek a legjobbak a piacon az EKG, Alvásfigyelő és egyébb órvosi funkciói.
A másodlagos priorítás az üzem idő és a érintéses fizetés.
Max fél millióig.

Előre is köszönöm a SEGITSÉGET.

Üdv

(#23029) Rotyi válasza Homeopatia (#23028) üzenetére


Rotyi
aktív tag

A kritériumok alapján egyértelműen Apple Watch. Akár Ultra változatban is.

Ami majdnem az, az nem az!

(#23030) kristof123


kristof123
őstag

Sziasztok!

Ajándékba szeretnék venni okosórát, de abszolút nem értek hozzájuk. Tudnátok ajánlani nekem párat?

Iphone 13-as készülékkel lenne használva. A legfontosabb kritériumok, a hívás és egyéb értesítések megjelenítése lenne. Jó lenne, a magyar nyelvű menü. Árban ~40-50k Huf körül gondoltam.

Válaszokat előre is köszönöm!

Üdv, K.

[ Szerkesztve ]

(#23031) Kbali válasza kristof123 (#23030) üzenetére


Kbali
nagyúr

Részemről a sokat ajánlott Amazfit GTS3-4, GTR3-4 vonal :)

(#23032) harry3


harry3
őstag

Sziasztok!
Az Amazfit hogy áll szoftveresen? Órát szeretnék venni Samsung telefon mellé. Korábban használtam Galaxy Watch5-öt. Okos meg minden, de pár részletesebb egészségügyi infó jó lenne, plusz a szenzorok sem a legpontosabbak, így a Watch6-ot hanyagolnám, mert kb. ugyanaz. Néztem az Amazfit Balance-ot. Ránézésre rengeteg infót ad, nagyon hasonlított egy Garminhoz, magyar is lett, de azért mégis az okosórához van közelebb. Viszont kellően borsos az ára, hogy elnézzem ha vannak hülyeségei. A Xaomi miatt még régről eléggé negatív élményeim vannak, nem tudom mennyire változott ez mára.

[ Szerkesztve ]

(#23033) classic B válasza Kbali (#23031) üzenetére


classic B
aktív tag

Stabil a kapcsolat az iphoneokkal? Minden funkció működik?

(#23034) Kbali válasza classic B (#23033) üzenetére


Kbali
nagyúr

Nekem GTS3 van (most cseréltem az iPhone mellé Apple watch-ra), teljesen jól működött, hozta a 10 plusz nap üzemidőt. Nem fedeztem fel olyan funkciót, ami Androidon menne, de iOS-en nem.

@harry3: én ajánlom. Annyi, hogy a Balance fizetési funkciója csak talán Revolut vagy Curve alá berakott kártyával fog működni.

(#23035) Endless


Endless
aktív tag

Fitbit Versa 4-et esetleg használ valaki? Próbáltam visszakeresni de nem nagyon találtam semmit. Teszteken jókat írnak róla. Még mindig kicsit bizonytalan vagyok az itt ajánlott Amazfit GTS4-el szemben.

On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***

(#23036) Rekureku


Rekureku
tag

Sziasztok, belépő szintnek, első okosórának mit tudnátok ajánlani? Én ezt néztem ki: Redmi Smart Band 2. Köszi.

(#23037) AlyrArkhon válasza Rekureku (#23036) üzenetére


AlyrArkhon
senior tag

miota van redmi watch3 active, en inkabb arra szavaznek. kb mindketto hasonlo uton jar, valahol feluton az okosora es az aktivitasmero kozott, de a w3a ujabb, szebb, es jobb is, ad annyival jobb elmenyt, es tudast, mint amennyivel dragabb.

Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10

(#23038) Taci


Taci
addikt

Sziasztok!

Ismerősöm szeretne venni középkorú apukájának egy okosórát 50e Ft körüli keretig. Android telefont használ (Samsung). Ami fontos lenne, hogy az egészségkövető funkciók jól működjenek, hasznosak legyenek.

Tudnátok ilyen órákat ajánalni? Nekem ez a vonal sajnos teljesen kimaradt, én megmaradtam a hagyományos karóráknál, így ezekről semmit sem tudok.

Lehet 50e Ft körül ilyet kapni egyáltalán? Ha indokolt (többet/jobbat ad), nyilván picit mehet fölés is a keret, hisz' amúgy is Black Friday jön/van, hátha lesz rá pont akció is.

Köszönöm.

(#23039) Taci válasza Taci (#23038) üzenetére


Taci
addikt

Így hirtelenjében ezt találtam:
Huawei Watch GT 3 46mm Active Black
Valószínűleg overkill, de nekem pl. tetszik. Keret fölött van valamennyivel, de alatta amit találtam az meg nem néz ki ilyen jól. Plusz azért ez szoftveresen biztosan támogatva lesz egy jó ideig.
Mit gondoltok erről az óráról? Ajánlhatom ezt? Vagy van, ami jobban megéri erre a célra?

(#23040) MC Pite válasza Taci (#23039) üzenetére


MC Pite
veterán

Nem nagy(nehéz)?

Hasonló kérésre isminek Vivomoveot is mutattam, neki az sokkal jobban tetszett (nekem is), de az hibrid.

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#23041) Taci válasza MC Pite (#23040) üzenetére


Taci
addikt

Ezt nem tudom, mennyire nehéz, neki mik a preferenciái. De masszív ember, szóval egy 40mm-es óra az eltörpülne a csuklóján. :D Közben találtam jó árakon Watch 4 Galaxy-t, 44mm-est, úgyhogy inkább arrafelé tereltem.

Köszönöm azért. :)

(#23042) Kbali válasza Taci (#23041) üzenetére


Kbali
nagyúr

Ha jó neki, hogy 1, max 2 naponta töltögetni kell.

(#23043) MC Pite válasza Taci (#23041) üzenetére


MC Pite
veterán

Az is ok, ha esténként tölti.
Hasonlóan kinéző még amúgy a Zeblaze Btalk 3, amennyiért jobban megbocsájtható a saccométer alvásnál, sportnál. A kijelző ips, de erős napfényben habjól sejtema GT3nál is kell kicsit forgatni hogy lássuk(?).
Nem tudok pontosabbat, transzreflektív és a hibridek kivételével egyiken se szeretem, hogy nem látom mindig az időt egy órán (vagy az adatmezőket sport közben).

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#23044) Mike81


Mike81
senior tag

Sziasztok!
Feleségemnek keresk óra kinézetü okosórát. Most váltott Samsungra Honorról amit aktivitásmérővel használt, ami időközben elhalálozott. Én egyből a Galaxy Watch 4 (40mm-est) ajánlottam neki mivel azzal tudja kimaxolni a telefon nyújtotta lehetőségeket viszont tisztában vagyok vele hogy az csak max másfél napot bír ki egy töltéssel.
Neki ami fontos hogy az értesítéseket jelezze, illetve lássa mik azok , válaszolás nem fontos. Alvás figyelés edzések nyomonkövetése és a bejövő hívások(csak elutasítása) lenne fontos.
Ami a Samsungon kívül még nekem eszembe jutott hogy szóba jöhetne az a Huawei(már a saját op rendszerrel) és Amazfit órái.

Ha esetleg valami infóval tudnátok szolgálni hogy ezek a funkciókat tudják e a Samsungon kívül más órák is.

Előre is köszönöm a válszokat :R

(#23045) MC Pite válasza Mike81 (#23044) üzenetére


MC Pite
veterán

Ezeket a többi is tudja (szerintem mindegyik).

Kérdés mennyire fontos az edzéseknél, alvásnál a pontosság.

Én a garminokat szoktam javasolni még, kiforrott csomagot adnak, jól használható adatokkal, ill több dolog benne van az árban ami másutt fizetős. És heti 1-2 töltés is elég lesz (Vivoactive, Venu széria főként, de Vivomove, Lily is jó lehet) Esetleg a Coros ami még sokaknak jó lehet aki mozog is (Pace, Apex).

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#23046) Mike81 válasza MC Pite (#23045) üzenetére


Mike81
senior tag

Köszönöm a tippet. A Garminokat számításba sem vettem :R

(#23047) S-eye válasza Mike81 (#23044) üzenetére


S-eye
senior tag

Én most rendeltem egy GW4-est, mert ha találsz hozzá kupont, akkor annyi mint egy Amazfit GTS3. És ugyanannyi pénzért már inkább Wear OS, mégha rosszabb is az üzemidő, de az értesítésekben sokkal jobb a Samsung.

(#23048) Mike81 válasza S-eye (#23047) üzenetére


Mike81
senior tag

Mostanáig mi is a lehetőségeket nézegettük de aztán végül a feleségem.is a Samsung mellett döntött. Találtunk is egy elég jóárasított 40 mm-es LTE-s Watch 6-ot gyári 2 év garival. Kötni kellett kompromisszumot de videók alapján nem volt elájulva a Garminok házától. Mondgam neki hogy a Samsungot meg fürdetés/ fürdés alakalmával feldobja töltőre akkor mindíg kifogja bírni neki a napot.

(#23049) Timer válasza S-eye (#23047) üzenetére


Timer
veterán

" az értesítésekben sokkal jobb a Samsung."

Kifejtenéd? GTS3 / GTR3 van itthon, nem tudom, mit kéne még azon felül tudnia, amit tud értestésekben. Pláne úgy, ha nem Samsung mobillal használod. Egyetlen nagyob (és egy kisebb) bajom van vele, mégpedig hogy nincs benne gpay. Ha lenne, már vettem volna belőle egy tartalékot.

[ Szerkesztve ]

(#23050) Rekureku válasza AlyrArkhon (#23037) üzenetére


Rekureku
tag

Ránézésre elég nagynak tűnik, nem egy női óra. Jobb lenne vmi kisebb.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.