Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22801) <Adamsky> válasza Orgi (#22800) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Addig talán volt értelme, míg nem volt rendszeres az ujjlenyomat-olvasó a telefonokon. De azóta? Rányomok a gombra (amire egyébként is rányomok, hogy "ébredjen" a telefon), és "bumm", benn is vagyok. Egy fikarcnyival sem lenne gyorsabb ha nem lenne aktív az ellenőrzés.
Arról nem is beszélve, hogy ezeknek a Garmin-oknál (legalábbis nekem az FR255-el ez a tapasztalatom) még biztonsági kockázatot is vállal az ember, mert teszem azt a melóhelyen otthagyom a telefont az asztalom, majd két szekrénysorral arrébb egy beszélgetésbe bonyolódok. Ezalatt a telefonom simán nyitható, mert a bt. hatótávján belül van (érzékeli az órát).

... boneyard, de ha mindenáron aktiválni akarod ezt a fícsört, akkor szerintem (átmenetileg) minden értesítést kapcsolj be, mert könnyen lehet, hogy annak az app-nak, - ami küldené az üzenetet - nem aktív ezen funkciója.

[ Szerkesztve ]

(#22802) boneyard válasza <Adamsky> (#22801) üzenetére


boneyard
tag

Közben észrevettem, hogy azt írja, hogy csak a Xiaomi által gyártott eszközökkel működik, úgyhogy ez lesz a gond. Nem létfontosságú, de az én telómon oldalt van az ujjlenyomat, úgyhogy sokszor egyszerűbb volt így feloldani , ha az asztalon volt a telefon vagy pl, ha vizes volt a kezem. Be lehetett állítani, h csak akkor lehessen feloldani, ha nagyon közel volt a telefon és a másik eszköz egymáshoz, úgyhogy elég biztonsagos volt.

[ Szerkesztve ]

(#22803) tlala válasza boneyard (#22802) üzenetére


tlala
addikt

Szerintem is tök jó dolog - és nem kötelező, csak opció.
Autóban kifejezetten szuper, hogy vezetés közben a tartóban lévő telefonnal nem kell vesződni a feloldással, hogy hívást tudjak indítani.

(#22804) Timer válasza tlala (#22803) üzenetére


Timer
veterán

Jaja, fejegységhez párosítva én is így használom.

(#22805) feri1 válasza AlyrArkhon (#22763) üzenetére


feri1
aktív tag

Szia!

A xiaomi watch 3 active-ba lehet magyar nyelvet beállítani?

(#22806) AlyrArkhon válasza feri1 (#22805) üzenetére


AlyrArkhon
senior tag

nem, és nem hiszem, hogy ez változna. mondjuk amennyi szöveg van rajta, ahhoz szerintem nem is hiányzik (kb: a hét napjának neve, a felállási/mozdulási noszogatás, measure=mérés). Az app (mi ftness) magyar régión nekem elég jól magyarított.

Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10

(#22807) feri1 válasza AlyrArkhon (#22806) üzenetére


feri1
aktív tag

Tehát akkor az appban van már magyar nyelv?
Beállítás, hívások, értesítések messenger, whatsapp,
már ez mind magyar gondolom?

(#22808) AlyrArkhon válasza feri1 (#22807) üzenetére


AlyrArkhon
senior tag

Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10

(#22809) flash-


flash-
veterán

vásárlásban tudtok segíteni?
mondom a szempontokat:
"olcsóbb" ár
-női (30 éves nőnek ami felvehető "elegánsabb" alkalmakkor is)
-minél jobb üzemidő
-gps
-pontosan mérő pulzusmérője legyen sportolásnál(2-3 szivverést) tévedhet természetesen de használható legyen edzéshez.

[ Szerkesztve ]

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#22810) Strangers válasza flash- (#22809) üzenetére


Strangers
tag

Azért azt nem árt tudni, az "olcsó húsnak híg a leve" szlogen itt is érvényes!
GPS, ami pontos nem jellemző az olcsó órákra!
Pulzusmérő pontosságát nehéz meghatározni mert az nem csak az órától , hanem a használójától is függ , ezt egy pontos hitelesített kontroll eszközzel lehet összehasonlítva megállapítani.
Ha az olcsóság fontos szempont egy köztes megoldás lehet olyan óra ahol a telefon applikáció a főszereplő az óra 1-2 funkciót leszámítva onnan veszi át az adatokat és megjeleníti!
Pl : xiaomi watch 3 active :K

(#22811) flash- válasza Strangers (#22810) üzenetére


flash-
veterán

elsődlegesen mobil nélkül szeretném ezeket a funkciókat.
hát wach 3 active-t utána nézek erről nem is hallottam, amazfit bip üzemideje nekem nagyon bejön(kb 5 hét), de annál valami csajosabbat és talán pontosabb pulzusmérővel rendelkezőt keresek.
illetve a pulzusos dologhoz még annyit hogy az is tökéletes lenne ha venné a garmin dual pulzusmérő övről a pulzus adatot az óra, de erre azt hiszem nagoyn kevés képest, talán csak a garmin óra, mármint hogy pulzuspánttal mért adatot megjelenítsen-rögzítsen az edzéshez stb..
így hát azon is gondolkodom hogy ezt a részt elengedejm, max ha megy a párom futni majd viszi a pántját a bryton 420 kerékpáros computerrel, (elvileg futásra is tökéletes hiszen van másodperces rögzítési funkciója)
így hát ha kivesszük a képletből a pulzusmérést (illetve nem lesz releváns) hanem marad a jó üzemidő és a nőiesebb-nőknek is megfelelő megjelenítés meg az elfogadható ár (tehát apple garmin kategória alatti ár lehetőleg) akkor marad e még valami?

[ Szerkesztve ]

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#22812) Ijk


Ijk
nagyúr

Valahogy nem akarózik Venu 2 plusnak eltalálni úszásnál a hosszok számát. Egyszerűen nem értem hogy a kiugró értékek alapján nem tud korrigálni?

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#22813) TTom65


TTom65
tag

Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni. Szeretném az elején leírni, hogy tudom ami miatt keresek ilyen eszközt az nem felel meg orvosi műszernek, csak tájékoztatás miatt szeretném.
Olyan okos eszközt szeretnék venni amiben van EKG funkció és menetközben is folyamatosan figyeli a szívritmust és figyelmeztet ha szapora a szívverés, hogy csináljak egy EKG-t. Jelenleg egy Samsung Watc 4-m van. Ha jól tudom a 6-ban van ilyen funkció de még nincs aktiválva.
Másik a Apple órája, de mivel droidon vagyok ezért ott óra + telo is kellene. Ha nincs más akkor egy régebbi telefon iphone (10-11) és óra (8-s) jó lenne erre a feladatra? Nem tudom droid vonalon a Samsungon kívül van még olyan eszköz ami ezt tudja ezt.
Még a Withings scanwatch 2 néztem de annak nem találtam nálunk forgalmazót és így a gari miatt nem tudom, hogy milyen lenne ill. milyen és mennyire megbízható ez a márka. Annyi mindent megnéztem már és átolvastam de nem találok.
Azért kellene mert nem rég sajnos rosszul éreztem magam és mikor néztem EKG-t a mostani órával az nem lett a legjobb,ezt követően voltam orvosnál aki pitvarfibrilációt állapított meg (csinált egy csomó vizsgálatot). Az orvosom azt mondta jó lenne ha olyan lenne ami folyamatosan figyeli a szívritmust (ugye amit ő ad az csak 24 órát lehet nálam, de ha ritkán jelentkezik azzal nem lehet kiszűrni a problémát).
Ezért gondoltam egy másik viselhető eszközre ami nálam lehet és tájékoztatást tudd adni, és itt a gyakoriságon van a hangsúly. Van még a Wiwe de erről elég vegyes véleményeket olvastam, nem tudom, hogy valaki használ-e ilyet és mik a tapasztalatai vele.

Előre is köszönöm a segítséget.

(#22814) Timer válasza TTom65 (#22813) üzenetére


Timer
veterán

Nekem volt WIWE-om. Szerintem kábé jól mért, és nagy előnye, hogy mindig Nálad lehet, mert tényleg kártya mréetű. Az én példányom akkuja jó volt, de sokan ráfaragtak ezzel, szerintem volt belőle hibás sorozat. Hátránya még, hogy az applikáció olyan fapados felületű, hogy szálkás lesz tőle az ujjad. Na és az ára is erős újonnan.

Withings jó termékeket gyárt, nekem BPM Core van, erre cseréltem a WIWE-ot, és nem bántam meg, nyilván picit más kategória is a két termék.

[ Szerkesztve ]

(#22815) TTom65 válasza Timer (#22814) üzenetére


TTom65
tag

Köszönöm szépen.
A Withings-nek van itthon forgalmazója?

[ Szerkesztve ]

(#22816) <Adamsky> válasza TTom65 (#22813) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Szerintem arra a célra - ár/teljesítmény alapján mindenképp - a legalkalmasabb a WIWE. Kicsi, hordozható, a mérési eredményt pedig a kardiológusok el szokták fogadni.
Negatívum: ahogy Timer is írta, az app eléggé fapad. Frissítés nem is tudom, hogy mikor érkezett rá utoljára. De, - ami szerintem a lényeg - működik. Korábban már link-eltem, hogy hogyan is néz ki, egy az orvossal is megosztható PDF. Szerintem elég sok hasznos infó van benne, melyek egy része a laikus számára is érthető. Az app súgója is elég jó, így egy mérést követően szinte mindennek utána lehet nézni benne.

@Timer:
Ezzel a BPM Core-al én is szemeztem, de egyfelől van itthon már külön vérnyomásmérő (ezt akkor praktikusan el kellett volna adni), másfelől nekem úgy tűnt, hogy a Core-al nem lehet olyat, hogy csak vérnyomást mérek, vagy csak EKG-t csinálok. A szívhang funkcióról meglehetősen felemás véleményeket olvastam (volt aki sehogy sem bírta működésre bírni). A riport - amit egy mérés után kidob - van olyan részletes, mint az WIWE?

(#22817) Timer válasza <Adamsky> (#22816) üzenetére


Timer
veterán

Nem akarok hazudni Neked, de szerintem EKG-t lehet csinálni külön is. A riport szerintem jobb is, mint a WIWE-é. Itt is kapsz magyarázatot, ha valami nem kerek. A szívhang mérés jól működik, ha nem pólón keresztül csinálod, de az orvos se úgy hallgat meg.

TTom65: Alza, Emag, Notebook.hu, utóbbin elég jó áron szokott lenni minden.

[ Szerkesztve ]

(#22818) <Adamsky> válasza Timer (#22817) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

" ... szerintem EKG-t lehet csinálni külön is." - alkalomadtán (nem sürgős) megnéznéd majd?
"A riport szerintem jobb is, mint a WIWE-é." - ilyet tudnál valahová feltölteni? :U

ui: Az első, tárgytalan: " ... you can also select "Start x3" or "ECG" by swiping the light trail on the right part of the screen." - nem tudom, hogy miért rémlett más. :F Na, mindegy.

[ Szerkesztve ]

(#22819) TTom65 válasza Timer (#22817) üzenetére


TTom65
tag

Köszönöm.

(#22820) Timer válasza TTom65 (#22819) üzenetére


Timer
veterán

Szívesen!

@<Adamsky>: este nézek majd egyet.

(#22821) Alex91 válasza TTom65 (#22813) üzenetére


Alex91
félisten

Sima Scanwatch hatlapja magatol levalt… Most varom, hogy gariztassak.

Egyebkent szeretem az orat, de ez elegge gyartasi vagy tervezesi hibanak tunik, a net tele van vele…

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#22822) TTom65 válasza Alex91 (#22821) üzenetére


TTom65
tag

Köszönöm szépen.

(#22823) feri1 válasza AlyrArkhon (#22808) üzenetére


feri1
aktív tag

Szia!

Látom, hogy az app-ban van magyar nyelv.
Viszont az eladók állítják több helyen,hogy magyarul nem lehet használni az órát.

Mert, ha nem tud magyart mást kell vennem.

(#22824) Strangers válasza feri1 (#22823) üzenetére


Strangers
tag

Az órát nem, abban nincs magyar menü! Jól mondták az eladók! :K

(#22825) Drughi


Drughi
addikt

Üdv!

Xiaomi Watch S1 vs S1 Active.

Mik a lényegi különbségek?

(#22826) junior11


junior11
veterán

Sziasztok, tudnátok ajánláni olyan karperecet/órát jó ár/érték arányban, amely lehetőleg elég pontosan mutatja a nyugalmi és terhelésre jelentkező pulzust (és esetleg véroxigén szintet is, de ez nem feltétel)? Terhelés alatt az átlagos napi mozgást, sétát értem, nem komolyabb tornát esetleg edzést, szívproblémák miatt. Nem vagyok képben a mai termékek között egyáltalán.
Nem tudom van-e olyan termék, amely állandóan monitorozza az ember pulzusát, akár éjszaka is vagy ez a funkció inkább ha aktiválom, csak akkor működik?

Telefon Poco X3 Pro, Android 13. Ajánlhattok akár több terméket is, majd választok közülük. Köszi minden tanácsot.

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#22827) AlyrArkhon válasza Drughi (#22825) üzenetére


AlyrArkhon
senior tag

fémház, vezeték nélküli töltés, szíj, kb ez.

Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10

(#22828) feri1 válasza Strangers (#22824) üzenetére


feri1
aktív tag

Mit tudnál ajánlani ami magyarul ir ki mindent.
KB 20000 Ft értékben.

Ami fontos szempont, hogy munkában hangos helyen észre vegyem az órán, hogy hívásom van. Üzenetek jelzése, whatsapp, messenger. Esetleg, ha alkalmas lenne telefonálásra, akkor autóvezetés közben megfelelő lenne-e telefonálásra vagy egyszerűen a telefon kihangositva jobb beszélgetésre?

(#22829) Strangers válasza feri1 (#22828) üzenetére


Strangers
tag

Ajánlani nem tudok mert ahhoz ismernem kellene mindegyiket! De ha rá keresel a "Magyar menüs okosórák" címre találsz jó néhányat mindenféle árban.
Egyébként én is megalkudtam a helyzettel egy xiaomi watch 3 active amit vettem, nem magyar de azért el lehet igazodni rajta könnyen! Az üzeneteket úgyis magyarul kapod ha magyarul írják . A hívást észreveszed mert rezeg a kezeden!

(#22830) Timer válasza feri1 (#22828) üzenetére


Timer
veterán

Dobni kellene a büdzsére. Amazfit GTR3 / GTS3 már teljesíti a kívánalmaidat. Tudtommal a GTS4 / GTR4 is magyar nyelvű, de árban az már messze van.

(#22831) Kbali válasza feri1 (#22828) üzenetére


Kbali
nagyúr

GTS3, ha nem akarsz beszélni, GTR, ha igen. A GTS tutibiztos tud magyarul (itt van a kezemen). A rezgés erősségét is lehet állítani.
Viszont alapvetően nem nagyon jutna eszembe órával telefonálni, akkor már inkább a kihangosított telefon.

(#22832) tlala válasza Drughi (#22825) üzenetére


tlala
addikt

Hozzáteszem a viselési komfortot jelentősen befolyásoló igen jelentős súlykülönbséget is, amit a fém ház és a zafir üveg okoz.

(#22833) Timer válasza Kbali (#22831) üzenetére


Timer
veterán

Apró javítás: GTR 3-ból csak a Pro verzióban van mikrofon és hangszóró, plusz WIFI.

(#22834) redwhite78


redwhite78
aktív tag

Sziasztok!
Vásárlásban tudnátok segíteni?
Iphone kompatibilis, kerek számlapú női/unisex órát keresek páromnak. Sportos vonal nem fontos, alap pulzus, kb. GPS szint megfelelő. Esetleg órával történő fizetést támogathatna, de ez is csak akkor, ha nem robbantja fel az árát. (max. 100 ezerig gondolkodok)
Nem hátrány, ha bőséges cserélhető szíjválaszték érhető el hozzá, mert annak a ruhához mennie kell... :U

:R

never go full retard

(#22835) flash-


flash-
veterán

Sziasztok!

Amazfit Gtr3 az üzemideje miatt felkeltette figyelmem. nem tudom tényleg megéri e emiatt, viszont azt szeretném kérdezni hogy egy kis kezű hölgynek mennyire lenne mutatós mindennapi megjelenes esetén?(munka, ugyfelek,stb) mennyire lenne optimális? nem tul nagy?

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#22836) Timer válasza flash- (#22835) üzenetére


Timer
veterán

De, nagy. Nekem az van, és sajnos a GTR Mini se sokkal kisebb. Végül GTS3 lett Feleségemnek és most a húgomnak is, mindketten szeretik, nem zavarja őket, pedig elég piszkafa mindkettő. Papíron nem tűnik sokkal kisebbnek, de a négyzetes forma miatt valahogy mégis az, a GTR3 elég amorful mutatott mindkettőn.

Ha nagyon picit és csajosat szeretnél, akkor Garmin Lilly. Csak győzd kifizetni.

[ Szerkesztve ]

(#22837) nfsu17


nfsu17
veterán

Hello.

Garminosoktól kérdezném.

A töltés mennyire megbízható egy idő után?
Nekem kicsit lötyög, ha bele van dugva a kábel és van hogy el sem kezd tölteni.
Megmozgatom, majd tölt.
Volt hogy öt perc után a kábel megint mozdult annyit magától, hogy leállt a töltés.
Ha két órával később veszem észre, hogy nem töltött, az is marha jó, hogy 100% helyett lett benne 25%.
Nekem nagyon nem tetszik ez a dugdosós töltés, a mágneses cuppanós ezerszer jobb lenne nekem.
1.5 év után már azt kell figyelnem, hogy tizedmilli pontosan érintkezzen, mert nem fog tölteni? Áh.

(#22838) vilmose33 válasza nfsu17 (#22837) üzenetére


vilmose33
őstag

Szia
Nekem nincs Garminom,úgyhogy csak tipp: nem lehet ,hogy piszok ment bele? Fogkefét vagy fogpiszkálótt ajánlanék hozzá meg ha van otthon levegőspray.

[ Szerkesztve ]

A jövő most van

(#22839) flash- válasza Timer (#22836) üzenetére


flash-
veterán

köszönöm a tippet! hát arban inkabb a xiaomi GTS3
Egyébként ez egy ajánlott megbízható óra?

ha ki van kapcsolva a folyamatos pulzus es alvas figyelmes akkor kb hany nap uzemidovel lehet szamolni?

[ Szerkesztve ]

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#22840) <Adamsky> válasza nfsu17 (#22837) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Nekem most 1 éves az FR255, és semmi baj nincs a csatlakozójával. Persze hallottam már olyanról, hogy valaki panaszkodott rá.
Próbáld meg megtisztítani - ahogy vilmose33 is javasolta -, ill. megfigyelni, hogy a csatlakozásnál, vagy a kábellel van-e gond.
Egyébként azért is ilyen "régimódi" még a Garmin-nál ez a csatlakozó, mert ugye itt adat is át tud menni, nem csak töltés.

(#22841) nfsu17 válasza vilmose33 (#22838) üzenetére


nfsu17
veterán

Megnézem majd, én nem látok benne koszt, nincs is 'agyonhordva' az óra, vizet sem kap.
Szimplán mozog jobbra balra legalább 1mm-t a csatlakozásnál...tehát a kábel vége és óra között

Adamsky
Fentieket tudom mondani

(#22842) <Adamsky> válasza nfsu17 (#22841) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Akkor sajnos nem úszod meg a szervizt, vagy valamilyen Garmin (szak)üzletet, ahol mondjuk belepróbáltok egy másik kábelt.

(#22843) tlala válasza junior11 (#22826) üzenetére


tlala
addikt

Mi Band 6 vagy 7 - olcsó, elég jól mér, és könnyű megszokni a vékonyságának köszönhetően (a felsoroltakon kívül az alvás minőségét is elemzi).
Persze az app kell hozzá, hogy a napi adatokat látványosabban meg lehessen jeleníteni.

(#22844) littlemamba válasza nfsu17 (#22837) üzenetére


littlemamba
aktív tag

Szia, nekem novemberben lesz 2 éves a garminom, semennyire nem lötyög, soha nem volt vele gond. A szervizre szavazok én is.

Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro

(#22845) Kbali válasza flash- (#22839) üzenetére


Kbali
nagyúr

Nekem a GTS3 folyamatos pulzussal, rendszeres értesítésekkel, napi GPS edzésekkel, alvásmonitor nélkül 2 hétig bírja (emelésre bekapcsoló kijelzővel). 1 éves, hamarost eladóvá válik.

[ Szerkesztve ]

(#22846) Rekro


Rekro
aktív tag

Sziasztok!

Kislánynak keresek okosórát/karkötőt. Telefonja nincs ezért olyan készüléket keresek ami magába is trackel 1-2 dolgot. 15-25k körüli régióba gondolkodom. Fontos, hogy elérhető legyen több színben is(lila vagy rószaszín). Én egy Venu2-t használok és azzal nagyon elégedett vagyok ezért nézegettem a Garmin gyerekóráit és a Vivofit JR-ok(a JR2 árban is egész közel van a kerethez) egész jónak néznek ki esetleg azzal van valakinek tapasztalata? Esetleg valami más ajánlott típus a fenti igényekre?
Köszi!

(#22847) Timer válasza flash- (#22839) üzenetére


Timer
veterán

Feleségemnél ezek be vannak kapcsolva (bár itt a folyamatos pulzusmérés úgy értendő, hogy percenként mér pár másodpercet, nem konstans), így nagyjából 10 napig megy az óra. Viszont, szinte mindenről kap értesítést, folyamatosan rezeg a messenger, például. Szerintem az Amazfit-ek baromi erősek akkuban, a GTR3 rajtam is bír 10-12 napot, pedig hasznnálom. A sport, GPS használat vehet még le rendesen az akkuból, erre nincs normális tapasztalatunk, mert nem vagyunk túl nagy sportemberek.

Őszintén szólva egy dolgot hiányolok, jó lenne fizetni az órával. Emiatt kezdek kacsintgatni a Fitbit Charge 6-ra (fitbittől jöttem amúgy is), ami most megkapta gpay-t. Viszont, a nagy kijelzőből már nem engednék, illetve a fitbittel nagyon tele lett a tököm az értesítések elmaradása kapcsán, így inkább kihagyom, majd talán a Pixel 2. Amazfit mindkettőnknél azonnal értesít mindenről, kiváló termék ilyen szempontból (is).

[ Szerkesztve ]

(#22848) szpeti40 válasza nfsu17 (#22837) üzenetére


szpeti40
addikt

Nekem Fenix 6s van, ha jól emlékszem kb 2-2,5 éves már, hetente szoktam tölteni. Nálam még ugyan olyan szoros a töltő csati mint újkorában kb. Nem kell varázsolnom, hogy töltsön.

[ Szerkesztve ]

Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi

(#22849) Zsolt802


Zsolt802
csendes tag

Sziasztok gondban vagyok. Valtok Iphonerol Samsungra, de asszony marad Iphone.

Eddig Lokatorral tudtuk egymast nyomon követni, de most ezt valahogy potolnom kellene. Azt tudom h Android felol megy iphone felé Google mapsal, de fordítva?

Néztem alternatívákat de eddig nem találtam jó megoldast.

Szóval adott a kérdés H hogyan trackelek egy iphonet androidrol?

A böngészőből belépek I cloudba metódus elég lassunak és korulmenyesnek tűnik így ez kilove.

[ Szerkesztve ]

(#22850) Memmaao válasza nfsu17 (#22837) üzenetére


Memmaao
addikt

Egyedül Fenix 5 esetén volt ismert hiba, hogy az aranyozott pin korrodalt és nem töltött. Nekem Instinct, Instinct Solar, Delta Solar,. Instinct crossover, Vivosmart 5 esetén sem volt eddig semmi ilyen hibám.

My name is Bond, James... Dean.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.