Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18001) Memmaao válasza B-L-A-C-K (#18000) üzenetére


Memmaao
addikt

Ok, vegyetek neki egy órát, elég sok jó van a piacon. És vegyetek mellé egy jó felkaros vérnyomásmérőt!
Pl withings scanwatch teljesen tökéletes lehet! [Az árba belefér]
Formára egy gyönyörű klasszikus analóg óra. Nagyon jó az alvás monitorozása, pulzust mér, EKG-t elemez, és a health mate tökéletesen fut iOS alatt, ha vesztek mellé withings vérnyomásmérőt, minden egészségügyi adata egy helyen lenne. Amúgy a withings vérnyomásmérő olyan kicsi, hogy simán elfér egy férfi táskában. És ami a legjobb benne, hogy egy töltéssel elmegy egy hónapot.

[ Szerkesztve ]

My name is Bond, James... Dean.

(#18002) Keef_Lee válasza Dwatti (#17999) üzenetére


Keef_Lee
senior tag

Az a letöltés szerintem valami másik telefonnal ideiglenesen trükközés volt :)

(#18003) anrb válasza Keef_Lee (#18002) üzenetére


anrb
aktív tag

Már egy ideje működik. A zene letöltés nem, de mivel legutóbb a kb. 250MB-os FW letöltés egy örökkévalóságnak tűnt, nem érdekel. Garminomon van WiFi, de ott se hiányzik :)

(#18004) Keef_Lee válasza anrb (#18003) üzenetére


Keef_Lee
senior tag

Hmm. Nekem nincs ilyen menüpontom a Huawei Healthban, hogy számlapok. :F

(#18005) anrb válasza Keef_Lee (#18004) üzenetére


anrb
aktív tag

12.1.1.315, de emlékeim szerint az utolsó 8-as Health-nél már működött. iOS verziód nem régi?

(#18006) Keef_Lee válasza anrb (#18005) üzenetére


Keef_Lee
senior tag

De, 14-es ios.

(#18007) anrb válasza Keef_Lee (#18006) üzenetére


anrb
aktív tag

(#18008) Edit!


Edit!
csendes tag

Segítsetek légyszi. Nem vagyok tisztában a fogalmakkal. GTR 3 pro órát néztem ki. Van benne wifi de nem látok semmi menüt benne hol lehet ki be kapcsolni. Nem lehet vele netezni csak fajatvitelre jó?? Köszike

(#18009) B-L-A-C-K válasza B-L-A-C-K (#17990) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Ennek csak még1x fussunk már neki. Mondtátok a Huawei GT 3 nekem megfelelne ebből a szempontból, tegnap meg is rendeltem, de most nézem ebbe nincs is vérnyomás mérő, ami ha pontos ha nem fontos lenne...

Szóval újra kérdezném amibe van és iPhone-nal kompatibilis az mi?

(#18010) IOX


IOX
tag

Hello! Ha nem pontos akkor biztos kell? Mert így nem értem mire jó. Ha egészségügyi gondok miatt kellene mérni, akkor nem gyerekjáték egy saccolt vérnyomás mérés.

(#18011) B-L-A-C-K válasza IOX (#18010) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Én nem értem ha valamit leírtam pár napja is, és most is, miért kell megmagyaráznom ismét hogy igen kell...

(#18012) Dwatti válasza B-L-A-C-K (#18009) üzenetére


Dwatti
addikt

Nincs olyan, gagyi Kínai vagy esetleg samsung lenne de nem iPhone barátok. Huawei watch 3 jó választás ettől függetlenül.

(#18013) B-L-A-C-K válasza Dwatti (#18012) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

A Samsung G. W. 3 kompatibilis vele és abba van nem?

(#18014) Dwatti válasza B-L-A-C-K (#18013) üzenetére


Dwatti
addikt

Úgy tudom jó néhány funkció még mindig korlátozva van, EKG, üzenet válasz is. Valószínű a "vérnyomás mérés" is. Hivatalos oldalán biztos levan írva.

(#18015) Memmaao válasza B-L-A-C-K (#18013) üzenetére


Memmaao
addikt

Nem, N tudod jól! A Samsung G.W. 3 csak Samsung készülékkel mutat EKG és vérnyomás értéket, és nem is mindegyik régióban! Itthon is csak pár hónapja érhető el.
Leírtad pár napja, igen, hogy kell bele. Ne csodálkozz, hogy majd mindenki hülyeségnek fogja tartani itt :U .

My name is Bond, James... Dean.

(#18016) B-L-A-C-K válasza Memmaao (#18015) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

"Leírtad pár napja, igen, hogy kell bele. Ne csodálkozz, hogy majd mindenki hülyeségnek fogja tartani itt :U ."

Nem akarlak megbántani, de én nem azt kérdeztem mi hülyeség egy órában, vagy mi nem, hanem hogy van e benne, és ezt nem tudom miért kell 50x leírnom, miközben csak egy ajánlást kértem valamire. Ha egy komoly szívproblémákkal lévő embernek kellene ez, akkor megérteném, de nem akartam ennyire kifejteni, mert nem láttam értelmét...Mint írtam szimplán egy születésnapi ajándéknak szánnám, úgy hogy eddig egy 7500Ft-os noname "karkötője" volt, ami tudta és szerette nézegetni, úgy hogy gondolhatod abba is milyen "reális" értéket mutatott. Amúgy semmi baja a vérnyomásának, és mellette van amúgy neki rendes különálló vérnyomásmérő is.

(#18017) Dwatti válasza B-L-A-C-K (#18016) üzenetére


Dwatti
addikt

Zárjuk rövidre a témát:Asus VivoWatch Sp Akkor inkább ezt nézegesse.

(#18018) B-L-A-C-K válasza Dwatti (#18017) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Milyen iPhone-nal van tapasztalatod vele pontosan?

(#18019) Dwatti válasza B-L-A-C-K (#18018) üzenetére


Dwatti
addikt

Ezzel a Asus órával semilyen.
De van Apple Health támogatása
Amúgy iP 11

[ Szerkesztve ]

(#18020) B-L-A-C-K válasza Dwatti (#18019) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Akkor hogy ajánlod ha nincs is vele tapasztalatod, azaz azt se tudod pontosan jól működik e vele? :D Én tényleg köszönöm hogy ajánlsz valamit, de így ez teljesen hiteltelen, én is ki tudom nézni melyik az az óra aminek olyan funkció vannak ami kell nekem, de pont az lenne a lényeg tudjam működik e tökéletesen iPhone-nal, mert sok olyan óra van ami csak androidot szereti. Szóval egy 100 ezres órát úgy ajánlani hogy azt se tudod milyen ezzel csak mással szúrsz ki ha megveszi.

(#18021) nutfile válasza B-L-A-C-K (#18020) üzenetére


nutfile
aktív tag

segítséget kérsz, majd (érdekes stílusban) fel vagy háborodva, ha hozzá értő emberek le merik írni a véleményüket, hogy miért jársz tévúton... :W
szerintem ne csodálkozz, ha mások nem rohannak tanácsot adni neked. ebben az esetben google a barátod...

(#18022) Dwatti válasza B-L-A-C-K (#18020) üzenetére


Dwatti
addikt

:W "Zárjuk rövidre a témát, Akkor inkább ezt nézegesse" nem ajánlás de az Asus cégnek legalább van neve a noname kínaiakal szemben.
De részemről ez a téma ennyi volt.

(#18023) B-L-A-C-K válasza nutfile (#18021) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Igen segítséget kérek, és olyan add ajánlást akinek 0 tapasztalata van az adott óra és telefonnal együtt, ezt finom leírom, és még ő kezd el hisztizni…Lehet velem van a baj de nekem 100 ezres dolgokat eszembe nem jut úgy ajánlani másoknak hogy amire neki kell nem tudom pontosan milyen…

De itt lezártam, tényleg nem vagyok vevő erre a gyerekes hisztériára!

További szép napot!

[ Szerkesztve ]

(#18024) Memmaao válasza B-L-A-C-K (#18016) üzenetére


Memmaao
addikt

És itt jópáran leírtàk neked, hogy NINCS ILYEN óra! Erre rendelsz egyet és utána itt polemizalsz, hogy hé hé hé, hát ebben sincs! Vagy keress egy kínai kerek órát, kamuméterrel és az majd kiírja a vérzsír értékeit is, vagy hagyd el ezt a paramétert, és vegyél egy jót. (És senki nem azzal jött neked, hogy OVB, Te meg zokon veszed, hogy hülye kérdésre okos választ kaptál :W )

Amúgy itt a te paramétereidnek megfelelően mindenkinek 0 tapasztalata lesz, mert szerintem csak Te vagy itt helikopter, senki másnak nem preferencia a kamu vérnyomás eredmény mutatàsa iPhone-on. :U

[ Szerkesztve ]

My name is Bond, James... Dean.

(#18025) B-L-A-C-K válasza Memmaao (#18024) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Dwatti miatt rendeltem meg, és egy szóval nem írta nincs benne, én meg utólag néztem utána, mert nem gondoltam a leírtak alapján nem olyat ajánl. Ezért mertem mondani hogy ez csak nem jó. Emiatt tényleg hatalmas elnézést kérek hogy egy rossz ajánlás után, újra felmertem tenni a kérdésem…

Az a baj itt is az van mint pár topikban, valakik/valaki kényszert érez vàlaszolgasson, úgyhogy vagy nem is érti a kérdést, vagy else olvassa, mellette meg a tapasztalata nem sok (ezt nem rád értem). Ha meg nincs tapasztalata nem válaszol szerintem. De ha szerinted is ez így rendben van és érzed meg kell védeni a kollègát akkor nincs is miről beszélni. ;)

[ Szerkesztve ]

(#18026) Dwatti


Dwatti
addikt

(#18027) Memmaao válasza B-L-A-C-K (#18025) üzenetére


Memmaao
addikt

Lefordítva rolleres nyelvre, mert abban otthon vagy: "sziasztok, keresek rollert apukámnak, olyat amin van kilométer óra, ami kiírja, hogy 50-nel megy, nem baj, ha csak 15-20-szal, csak írja ki hogy 50, mert fater ott érzi az energiát, hogy él! Van ilyennel tapasztalatotok?? " Szerintem Te is inkább olyat ajánlanàl neki, ami jó is!

My name is Bond, James... Dean.

(#18028) B-L-A-C-K válasza Memmaao (#18027) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Igen ez pont pariban van vele…:)

Itt tulajdonképpen Te azt nem értetted meg ez a szempont lényegtelen, nem szívbeteg, de kell neki. Én elsőre felfogtam nem ér semmit, de te meg azt nem értetted meg ha jó ha nem kell neki, akkor is ha te és én is tudom hülyeség. De ezen már rég túl kellett volna lendülni. Engem az idegesít itt is olyan akar ajànlani amiben nem volt tapasztalata. Interneten én is látom ha valami kompatibilis iOS-szel, de nem mind1 hogy normàlisan is működik vele vagy nem. Rollerre visszatérve, én se ajánlok olyat ami szerintem jó lesz XY-nak azért mert neten láttam egy képen.

(#18029) Dwatti válasza B-L-A-C-K (#18028) üzenetére


Dwatti
addikt

Látom belém akarsz szállni, de én nem írtam hogy van benne vérnyomás mérés! Azt írtam jól müködik együtt iPhone - val mert családban használjuk. Erre Te megrendeled majd számonkéred hogy mégsem "Rózsaszín" Pedig ha lapozol az oldalon naponta levan írva mit érdemes venni plánei apple termék mellé!

(#18030) B-L-A-C-K válasza Dwatti (#18029) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Ja hogy már nem is ajánlottad, de ezek után még egy olyan Asus-t is képes voltàl mondani amihez semmi közöd nem volt mèg, de szerinted jól működik mert írta az interneten láttad kompatibilis vele…Majd megkérdőjeleztelek és mèg te hisztiztél itt nekem…

De itt tènyleg lezártam, nincs kedvem ilyen felesleges vitákra, csak az ilyen zavar hogy itt is olyanok akarnak ajánlani akik nem sok tapasztalattal rendelkeznek bizonoyos tèmàban, és mint làtható te is ebbe a körbe tartozol.

Tovàbbi szép napot!

[ Szerkesztve ]

(#18031) Badboys


Badboys
őstag

Amint látom ez a kérdés továbbra sem csitul. Megkellene értetni a kedves apukával, hogy a Mercedes dugattyút nem lehet Trabant dugattyúval helyettesíteni. Durva példa, de egyszerű. Próbáld megértetni, hogy ha kerek óra kell vérnyomásméréssel akkor Samu óra az kerek, de csak Samutelefonnal fog együtt működni. Elképzelhető, hogy bizonyos dolgok működnek bármelyik órával, de a vérnyomás az sajnos nem fog. Amennyiben mindenképpen maradna Almás telefon mellett akkor muszály lesz Apple wathcot venni ami viszont szögletes. Apple watchra nincs meg a köztes program ami szükséges a vérnyomás méréshez. Szerintem biztosan megérti, ha szépen összeszedve elmagyarázod. Mi miért van és hogyan működik. Megértem, hogy meglepetés lenne, de sajnos valamit valamiért elven működik. Amennyiben így elmagyarázod neki akkor lehet meg könnyíti a dolgotokat. Két különböző szisztéma amiben ez egyik teljesen zárt. Örüljön és ti is, hogy nem szenved vérnyomás problémával ami a mai világban nagy probléma. Remélem végül sikerül kompromisszumos megoldást találni. Sok sikert .:R

[ Szerkesztve ]

(#18032) Memmaao válasza B-L-A-C-K (#18028) üzenetére


Memmaao
addikt

De itt a lényeg! Olyat kértél, amire senki nem fog tudni ajánlani semmit. Minőségi órában nincs kamu vérnyomás mérés! Samsungban egész pontos a mérés, meg is lepődtem, hogy az hogy lehet, tesómnak van, Samsung telefonnal és kb 1-2 Hgmm tért el a felkaros mérőtől,.de az ugye csak Samsung ökoszisztéma alatt működik, iOS alatt nem. Nem is ajánlotta senki. iOS alatt tökéletesen működik a withings, nincs vérnyomás mérés. Az, amit te keresel, az alliexpressz kategória. Nem hiszem, hogy azzal bárki boldog lenne, szerintem apud sem. Lehet neki kéne elengedni ezt az egy dolgot és akkor boldog tulajdonosa lenne egy minőségi órának. Vagy vegyetek egy kínai órát.
" itt is olyanok akarnak ajánlani akik nem sok tapasztalattal rendelkeznek bizonoyos tèmàban, és mint làtható te is ebbe a körbe tartozol." Ezen hiába rugózol, apud és rajtad kívül nincs ember, akinek erre van szüksége, hogy nem hiteles adatot olvasson le egy óráról. Ezért nincs is ilyen óra. Rossz helyen kérdeztél, de semmi belátás nincs benned! Okosóra téren nagyon is tapasztalt tagok vannak itt. Knight Rider téren nem vagyunk annyira jártasak.

[ Szerkesztve ]

My name is Bond, James... Dean.

(#18033) Tsebacsi


Tsebacsi
nagyúr

Sziasztok,

Édesanyámnak keresek világos Pink színű szíjat Amazfit GTS 2 mini-re, 20mm-es szélességű a lyukköz. Szövet, nejlon vagy fém(mesh) érdekelne, meg ugye ezek gyorstiftesek?! Mert a gyárija az. :) Neten alig találni normális boltot vagy készletet, ha van esetleg tapasztalat jó bolttal vagy jó szíjjal, ne tartástok magatokban, előre is Köszönjük! :R

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#18034) Egon


Egon
nagyúr

Üdv!

Lányomnak vennék okosórát, 100K-ig, Samsung A50-hez. Most egy 20K-s Honort használ, nincs vele különösebb gondja (ergo nagy igényei sincsenek). Kinézetre bejön neki a Galaxy Watch 4, de mindenképp olyat szeretne, aminek hosszabb az üzemideje (legalább 5-6 nap).
Mit ajánlotok?

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#18035) Keef_Lee válasza Egon (#18034) üzenetére


Keef_Lee
senior tag

Ha nincsenek nagy igényei, akkor ne költs rá egy százast, úgyis akkora a fejlődés, hogy nem használja hosszú évekig :) Van az olcsóbban is.

(#18036) Egon válasza Keef_Lee (#18035) üzenetére


Egon
nagyúr

Nem feltétlenül akarok egy százast ráverni, de ne az anyagi része legyen az akadály.
18 éves lesz a családban az Elsőszülött, nem fogok garasoskodni... ;)

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#18037) Badboys válasza Egon (#18036) üzenetére


Badboys
őstag

Jó áron lehet venni 1-2-3 hónapos SGW4 et samu telefon mellé mindenképpen ezt ajánlanám. Így minden funkcióját ki tudja használni. Arra ügyeljél, hogy csak hivatalos papíros és garanciális órát vegyél. 2 év a hivatalos garancia. Árulnak 1 év garaisat is felejtsd el. Uniósat sem ajánlom mert a samu nem javítja garanciába. Igaz max.2 napot fog csak menni az akksija miatt. Nekem SGW4 classic van 46 mm es vékony csuklón viselem semmi gond vele. Ja és az enyém csak BT s. Nagyon elégedett vagyok vele.

(#18038) Egon válasza Badboys (#18037) üzenetére


Egon
nagyúr

Ugye most szívatsz, esetleg nem olvastad milyen kritériumokat írtam hárommal fentebb? :U

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#18039) Orgi válasza Egon (#18038) üzenetére


Orgi
őstag

Én Garmin felhasználóként nőnek első körben mindig a Garmin Lily-t ajánlanám ha nincs semmi speckó igény, a tesztje alapján meglátod érdekes lehet-e:
[link]
Érdemes a nő által írt konklúziót megfogadni, ismerősi köröm is ugyanígy vélekedik.

[ Szerkesztve ]

(#18040) HKorn válasza Orgi (#18039) üzenetére


HKorn
addikt

Lily-vel egy nagy baj van, hogy nincs benne GPS. Azon kívül a nőknek nagyon bejön általában.

Run&Ride

(#18041) Orgi válasza HKorn (#18040) üzenetére


Orgi
őstag

Igazából nem írta hogy kifejezetten sporthoz keres órát, meg gondolom ilyenkor a teló gps-ét használja, de ha futó és nem visz ilyenkor magával telót, akkor tényleg nem ideális választás.

(#18042) Egon válasza Orgi (#18041) üzenetére


Egon
nagyúr

Nem fut, szóval a GPS nem létszükséglet.
Egyébként köszi a linket, megsasolom.

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#18043) HKorn válasza Egon (#18042) üzenetére


HKorn
addikt

Ha nem kell GPS, akkor jó választás

Run&Ride

(#18044) bekebence


bekebence
csendes tag

Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen alternatívát tudnátok ajánlani okosóra helyett. A helyzet az, hogy a hagyományos óráimat nem szeretném lecserélni, viszont jó lenne valami eszköz, mondjuk valamilyen karkötő, ami a mozgást/alvást figyeli. Igazából annyi feltételem lenne, hogy ne legyen rajta semmilyen kijelző és amennyire lehet kis méretű legyen. Köszi előre is

(#18045) Gabis válasza bekebence (#18044) üzenetére


Gabis
őstag

A Whoop ugrott be így elsőre, de nem vagyok biztos benne, hogy mindenben megfelel az elvárásaidnak.

(#18046) Badboys válasza Egon (#18038) üzenetére


Badboys
őstag

Lányomnak vennék okosórát, 100K-ig, Samsung A50-hez. Most egy 20K-s Honort használ, nincs vele különösebb gondja (ergo nagy igényei sincsenek). Kinézetre bejön neki a Galaxy Watch 4, de mindenképp olyat szeretne, aminek hosszabb az üzemideje (legalább 5-6 nap).
Mit ajánlotok?

Ezt írtad ezért írtam, de elnézést én vagyok aki nem tudja mire válaszolt. :R

(#18047) Egon válasza Badboys (#18046) üzenetére


Egon
nagyúr

Kiemelem kedvedért a lényeget:
mindenképp olyat szeretne, aminek hosszabb az üzemideje (legalább 5-6 nap)

Ennek hol felel meg az általad ajánlott SGW4? :U

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#18048) Babetta-X


Babetta-X
senior tag

Sziasztok! Akinek volt már GT3 órája meg tudná mondani, hogy az auto-stop funkciót sikerült-e belevarázsolniuk illetve, hogy a strava szinkronizálás megoldódott-e.

(#18049) Dwatti válasza Egon (#18036) üzenetére


Dwatti
addikt

Kerek nőies óra, jó üzemidőben Garmin, Huawei/Honor vonalon érdemes keresgélni. Jó választás a Huawei watch gt2 42 mm, vagy a Huawei watch 3 42mm
de ez már 100 +

Garmin venu 2 s is jó de az meg inkább sportos óra és 110 e +

(#18050) Bertiee válasza Egon (#18034) üzenetére


Bertiee
aktív tag

Szia! Garmin Venu 2S? A hivatalos viszonteladóknál 114k-ért is van. Okosóraként 10 nap üzemidő.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.