Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
#421614D4M : Hi, köszi az infót, ez az offset dolog mondhatom értem.
Csak Tado-m van a lakásban és 1-2 radiátornál ahol nem volt értelme "okosfejre" váltani ott a régi tekerős danfos fejegységek vannak, melyek tekerősek(1-5 értékkel ellátva)
"amennyiben van egy magasabb rendű mérőeszközöd, akkor ahhoz offseteld a Tado-t"
Magasabb rendű ezekszerint nálam a Tado termosztát,alacsonyabb rendű a Tado okosfej, de akkor majd kisérletezek vele.#42162Olympia76: Hi megfőzni nem akarom a gyereket, hogy Afrikai meleg legyen itthon.
25 fok is elég a gyerekeknek is akik 1-2 hetesek(nekem rohadtsok mert 20-21-hez vagyok szokva), mert a szülőszobában volt 27-30 fok is, ami szerintem nem egészséges.
Nekem az a gondom bajom, ha mondjuk a termosztát szerintm 24.8 fok van a szobában, ami érzésre nem annyi, akkor nem fűt a radiátor. Ha a termosztát szerint 25.2 fok van, mivel a termosztátnál ez a plafon, akkor semelyik szobában nem megy a fűtés.De köszi az infókat, kisérletezgetem a dolgokkal.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MeanWell tápegység, MEANWELL HLG-40H-12A - Meanwell IP65 porvédett LED tápegység
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz FC30C
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz B+C/2-275
- Jura impressa E 55 minden napi használatból
- Eladó 4 darab radiátor 70x90 + 100x14 + 70x28 + 70x56 egyben 10000 vagy darabonként összesen 12000
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest