- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
#421614D4M : Hi, köszi az infót, ez az offset dolog mondhatom értem.
Csak Tado-m van a lakásban és 1-2 radiátornál ahol nem volt értelme "okosfejre" váltani ott a régi tekerős danfos fejegységek vannak, melyek tekerősek(1-5 értékkel ellátva)
"amennyiben van egy magasabb rendű mérőeszközöd, akkor ahhoz offseteld a Tado-t"
Magasabb rendű ezekszerint nálam a Tado termosztát,alacsonyabb rendű a Tado okosfej, de akkor majd kisérletezek vele.#42162Olympia76: Hi megfőzni nem akarom a gyereket, hogy Afrikai meleg legyen itthon.
25 fok is elég a gyerekeknek is akik 1-2 hetesek(nekem rohadtsok mert 20-21-hez vagyok szokva), mert a szülőszobában volt 27-30 fok is, ami szerintem nem egészséges.
Nekem az a gondom bajom, ha mondjuk a termosztát szerintm 24.8 fok van a szobában, ami érzésre nem annyi, akkor nem fűt a radiátor. Ha a termosztát szerint 25.2 fok van, mivel a termosztátnál ez a plafon, akkor semelyik szobában nem megy a fűtés.De köszi az infókat, kisérletezgetem a dolgokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Politikai mémek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- Tesla topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- iPhone topik
- Politika
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest