- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
+1
Szamomra az egyik legnagyobb elony a nativ telepitessel szemben! nagyon szeretem, hogyha letorlok egy kontenert (pusz volumeot, meg hosted sharet), akkor biztosan tudom, hogy nem maradt utana semmi. nativ telepitesnel ez nagyon sokszor nincs igy. Vagy valami fuggoseg marad, vagy config fajlok.
Pl mar jartam ugy nativ telepites utan, hogy meghagyott valami configot (pedig purge-vel toroltem!) ra kb 2 evre megint folraktam a progit a serverre, viszont kozben volt valami "breaking change" a configban es a regi config miatt el sem indult a program... Eltartott egy ideig, mire rajottem, hol a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged