Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
Dehogy keserítesz, egy órája írtad a 24V-os vezérlést, előtte nem is tudtam létezik ilyesmi erre a kazánra. Ránézve már annak örülök, ha vezérelni lehet, nemhogy lángmodulálni.. Ennek ellenére nem hangzik túl jól. Elő az eredeti tervvel: relés vezérlés
Ott ugye nem ütköznék semmi mesterséges akadályba?
Majd azért utánaolvasok, hátha van valami infó az analóg rendszerről. Legalább már tudom mit keressek.
ha olyan munkát végzek e helyett amit forintra konvertálok, akkor inkább vennék egy új kazánt
Egyetértek, ezen már én is morfondíroztam, viszont olyan helyzetben vagyok, hogy ez nem számít annyira.Ez már nagyon off, de nem feltétlenül kell szerintem oszcilloszkóp. Elég elfogni a jelet és megfelelő eszközökkel utólag elemezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Politika
- BestBuy ruhás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest