- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
Dehogy keserítesz, egy órája írtad a 24V-os vezérlést, előtte nem is tudtam létezik ilyesmi erre a kazánra. Ránézve már annak örülök, ha vezérelni lehet, nemhogy lángmodulálni.. Ennek ellenére nem hangzik túl jól. Elő az eredeti tervvel: relés vezérlés
Ott ugye nem ütköznék semmi mesterséges akadályba?
Majd azért utánaolvasok, hátha van valami infó az analóg rendszerről. Legalább már tudom mit keressek.
ha olyan munkát végzek e helyett amit forintra konvertálok, akkor inkább vennék egy új kazánt
Egyetértek, ezen már én is morfondíroztam, viszont olyan helyzetben vagyok, hogy ez nem számít annyira.Ez már nagyon off, de nem feltétlenül kell szerintem oszcilloszkóp. Elég elfogni a jelet és megfelelő eszközökkel utólag elemezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fotók, videók mobillal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Spotify
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest