Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
guess.who
senior tag
válasz
nszero #10528 üzenetére
Közben kipróbáltam az ESPurnát... Röviden: rettenetes.
Az egy dolog, hogy eszközspecifikus a firmware, nem gond, megkerestem a megfelelőt. Az, hogy a WiFi-t tudom belülről fix IP-re állítani, nagyon pozitív.
Viszont csak 8 virtuális nyomógombot enged, és nem hajlandó egyiknél sem a Learn gombra meglátni és megtanulni a csengőgombot - annak ellenére, hogy az RFBridge piros LED-je felvillan, tehát valójában "hallja" a jelet. A konzolja is úgy csinál, mintha semmiféle bejövő jelet nem fogott volna - a Tasmota konzoljában viszont azonnal és szépen láttam ugyanennek a csengőnek az adatsorát...
Szóval engem sajnos nem sikerült meggyőznie.Annak ellenére sem, hogy a firmware frissítésénél megadtam neki a Tasmota .bin-jét és zokszó nélkül felflashelte, sőt: a korábbi Tasmotás beállításaim is visszakaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest