Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
Azt mondjuk észrevettem, hogy a spar konkrétan drágább Mo-n, mint itt a németeknél egy hasonló szintű üzlet (rewe, tegut, edeka, kaufland). Magyar lidl/aldiban nem jártam, de oda itt sem szoktunk járni, pennybe viszont itt is, meg otthon is. Abból a magyar olcsóbb, de teljesen más a kínálat, még a saját márkas cuccok is szarabbak a magyar pennyben, mint a németben.
Ettől, hogy némelyik felvágott 20% húst tartalmaz, ettől én teljesen készen vagyok idegileg.
Azt a relatíve olcsó prosuttót, amit itt veszünk, azt ott nem is kapni, a helyettesítő terméknek meg kevesebb, mint a fele hús. Egy szeletelt főtt sonkának.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- EVGA GTX 1070 FTW ACX 3.0
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt a relatíve olcsó prosuttót, amit itt veszünk, azt ott nem is kapni, a helyettesítő terméknek meg kevesebb, mint a fele hús. Egy szeletelt főtt sonkának.