Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nálunk is T-s optika általuk adott ont-al wifin 2.5Ghz-en jön a 740 mbit jön 1 aktív ip tv melett 1 falon/emeleten át, speedtesten.
De mióta bekötötték nem sok baja volt ennek se.
Mikor még nemsokkal ennek a bekötése után kihívtam egy új bekötésre a T-seket.
Akkor viszont azt mondták a maradék 2 bekötési szálból már csak 1 képes leadni a "kiírt/szerződött" minimumot akkor azért elszomorodtam.
A másik dolog volt a hab a tortán, hogy képtelenek lettek volna bejöni meglévő kábel mellett és újra kell fúrniuk(és velejáró szabadtéri kábeldobozolás kert ásás egyebek) kell akkor azt mondtam, hogy akkor marad az egy szál ami már van(pedig már nagyon régi vágyam valami fix ip-s homeszervert beüzemelni egyszer).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Animal Crossing: New Horizons
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest