Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én nagyon különc vagyok, de inkább használok sokkal kevesebb, pirítatlan hagymát, mint egy valag hagymát szétpirítva. Ez igaz minden fűszerre, ami melegen veszít az erejéből (ami ilyen, szerintem jobb a sütés/főzés vége felé hozzáadni kisebb mennyiségben, ha ez technikailag kivitelezhető, mert pl. sült tésztába már nyilván nem tudod belekeverni...).
Persze, ha valami pirított hagymakarika köretről(/főételről), vagy hasonlóról van szó, nem pusztán főétel(/köret) fűszerezéséről, akkor nem szóltam.
Tudtommal a szűz csak annyi, hogy elvileg jobb minőség. Viszont sokat hazudnak is róla a gyártók/boltok, hogy melyik az és mennyire. De ezzel együtt szerintem a jobb minőségűnek csak tovább kéne bírnia a hőt (elvileg a benne lévő anti-oxidáns közel egyenértékűvé teszi az olívát más hasonló zsiradékokkal, amik eredendően stabilabbak kémiailag hőre, de nincs bennük annyi anti-oxidáns -> de ebben nem hiszek teljesen, csak elismételtem, amit hallottam...).
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest