- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nincs valami fasza vírusirtó? Up to date def adatbázissal?
10 napja itthon vagyok, náthás diagnózissal, köhögéssel, orrm.üreg dugulással, köptetővel, orrspray-vel, antibioval.
Felszakadozás nem volt kielégítő, orrdugulás 1 nap után elmúlt. Maradt viszont hát-mellkas diszkomfort(fájdalom), száraz, ritkán ürülő tüdős köhögés, ritkás vizes orrfolyás, dobozból beszélés, és pontosan egy hete se szag, se íz...
Csütörtök doki, hát lehet akár covid is. Sok folyadék, pihenés, majd elmúlik. Szerda óta majdnem 0 változás. Napközben elvagyok, már vagy 30 liter kamillateát megittam 1 kiló mézzel, infralámpáztam, étvágyam kevés, ízek nincsenek, de lefekvés után 20 perccel elkezdődik a köpjük ki a tüdőnket késztetés, amibe 3-4 óra után tudok belealudni, de tegnap már nem a köhögés kínzott, hanem az, hogy állandó felriadás volt a légzéskimaradásnak tűnő pillanatokra. Másfél órán át küzdöttem, koncentráltam, egyenletes légzés, relax, pihenés, alvás, majd hirtelen nagy levegő, mint vízből feljőve. Na és ez már tényleg kezdi megráncolni az agyam eddig simább részét is. Ja, nehézlégzés nincs, orrdugulás nincs, tele tudom szívni a tüdőm, meg kifújni, nem köhögök bele, de pl ha oldalt fekszem elkezd szorítani, és köhögtet. SpO2 elvileg 97-99.Ja, az hogy szügyig vagyunk hóval az pont 10 napja nem érint, de kicsit segítene ha hetente egyszer napot látnék. Meg f om se akar hetekig táppénzen lenni. (3 nap felett bukta a cafeteria, szóval már mindegy, de na)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A Tencent lehet a Highguard titkos fő pénzügyi támogatója
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest