- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Ok, én alapból 130-ra tett tempomattal autópályázok Mo-n (tudom, feltartom a forgalmat), de ha utolérek valakit, aki éppen 100-110-zel kamionsort előz, akkor ez nekem nem szokott különösebb lelki törést okozni. A mögöttem érkezőknek általában igen.
Kedvencem, amikor kamion előz kamiont, utána 2-3 személyautó, majd én, nagy fékkel beesik mögém a jól felkészült gyorshajtóaspiráns, nagy nehezen egy méterrel mögöttem beáll, és villog ész nélkül a korlátra húzódva, hogy hagyjam menni. WTF? Menjél, bazmeg, inkább előttem legyél, mint mögöttem, szórakoztasd a többieket (meg a kedves édesanyádat, aki nem vert beléd jómodort). Persze ha a kamionsor tömött, akkor nem tudok hova kimenni előle (tudnék, de ezzel fékezésre kényszeríteném a kamiont, ami elé bevágok, az meg 40 tonna). Volt már, hogy megoldotta a leállósávban, a kamionoktól jobbra, majd visszajött elém, és kaptam egy büntetőféket. Akármennyire siet, erre mindig kell legyen idő. M3, valahol Gödöllő magasságában. Egy 320D szedán BMW volt, ha valaki általánosítgatni szeretne, meg nem mondom melyik típus, de viszonylag új. Szerencsére elég ritkán vezetek magyar autópályán, ráadásul az az érzésem, hogy az M7 (különösen Siófoktól lejjebb) viszonylag nyugodt hely. p
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Parfüm topik
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- További aktív témák...
- Intel Core I9 9900K
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- iPhone 16 Pro max 256GB One függő 100% hibátlan Apple jótállás
- lMSI Sword 16HX B13VGKG 16" FHD+ i7-13700HX / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 2X 512GB SSD Legolcsóbb!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kedvencem, amikor kamion előz kamiont, utána 2-3 személyautó, majd én, nagy fékkel beesik mögém a jól felkészült gyorshajtóaspiráns, nagy nehezen egy méterrel mögöttem beáll, és villog ész nélkül a korlátra húzódva, hogy hagyjam menni. WTF? Menjél, bazmeg, inkább előttem legyél, mint mögöttem, szórakoztasd a többieket (meg a kedves édesanyádat, aki nem vert beléd jómodort). Persze ha a kamionsor tömött, akkor nem tudok hova kimenni előle (tudnék, de ezzel fékezésre kényszeríteném a kamiont, ami elé bevágok, az meg 40 tonna). Volt már, hogy megoldotta a leállósávban, a kamionoktól jobbra, majd visszajött elém, és kaptam egy büntetőféket. Akármennyire siet, erre mindig kell legyen idő. M3, valahol Gödöllő magasságában. Egy 320D szedán BMW volt, ha valaki általánosítgatni szeretne, meg nem mondom melyik típus, de viszonylag új. Szerencsére elég ritkán vezetek magyar autópályán, ráadásul az az érzésem, hogy az M7 (különösen Siófoktól lejjebb) viszonylag nyugodt hely.