Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Magyar autópályán csak éjszaka lehet tempomatozni sajnos.
Bennem minden alkalommal törést okoz, ha oktalanul fékeznem kell, aztán meg gyorsítanom, de nem lenne azzal sem baj, ha nézné a delikvens, hogy jönnek-e és alkalmazkodna legalább valamelyest. De amikor jövök 130-cal, és a román látja, de mégis kivág elém százzal, akkor kurva zabos vagyok. És ez minden úton tízszer előfordul...Amúgy alapból használhatatlan az egész autópálya rendszerünk, a különböző sebességek miatt. hogy a szélsőben a kamionok 90-nel, a belsőben meg az őrültek.
Aztán megy a cikázás, és ezért van mindig a torlódás / baleset, elképesztő, hogy mi megy egy átlagos péntek / vasárnap este az M7-esen, M3-ason...Hollandiában volt olyan, hogy 100-as tábla volt végig, és midnenki 100-zal ment, és végül szerintem úgy gyorsabban odaér midnenki, mint ezzel a cikázással...
MEg amúgy az is tarthatatlan, hogy mennyi kamion van már. Azért 20 éve tizedenyi volt....
Mindegy, én annyit kérek csak a közlekedőktől, így malacunktól is, hogy ha valaki bemegy a belső sávba, legalább próbálkozzon elérni az autópálya-tempót, ha van rá lehetősége. Aztán pedig tartson jobbra. UFF.
-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
A buntetofeket en se ertem. Egyreszt, ha annyira siet, hogy par masodpercet sem tud varni, akkor minek fekezget meg pluszban, masreszt meg milyen jo lesz neki, ha valaki belemegy hatulrol? Akkor aztan siethet.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest