- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Cicero
üzenetére
Patchway sima, en Cribbsen laktam elsonek, aztan Lawrence weston - az azert mar finomabb teszta
Embere valogatja, Filtonnal sincs az egvilagon semmi baj ha kicsit is mas vagy mint a normal egyepesedett agyu magyar/csolatasu vilagpolgar. Minden keruletben vannak mindenhonnan szarmazo emberkek, en St. Pauls-ba jartam sorozni a jamaikaiakkal anno, tehat engem kb semmi nem zavar. Persze mondom emberfuggo, de Filton szvsz pont nem lehet para semmilyen szempontbol. Persze nem egy Clifton
albit sztem csak agencyn keresztul erdemes. Penesz szinte mindenhol lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- Hobby rádiós topik
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szobalámpának is nézhető a Huawei új Wi-Fi 7 routere
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóhifi
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- ASUS ROG Swift PG32UCDM QD-OLED 4K 240Hz gamer monitor eladó / BOLTI ÁR 500E+
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Embere valogatja, Filtonnal sincs az egvilagon semmi baj ha kicsit is mas vagy mint a normal egyepesedett agyu magyar/csolatasu vilagpolgar. Minden keruletben vannak mindenhonnan szarmazo emberkek, en St. Pauls-ba jartam sorozni a jamaikaiakkal anno, tehat engem kb semmi nem zavar. Persze mondom emberfuggo, de Filton szvsz pont nem lehet para semmilyen szempontbol. Persze nem egy Clifton