- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
én sose voltam semmilyen szempontból se az a hú szilveszter / újév van, ide oda amoda kell menni, ezt vagy amazt kell enni / inni , aztán '21 őszén olyan helyre sikerült költözni, hogy így néztünk, hogy fél óra fullos tűzijáték, úgyhogy idénre áthívtunk pár embert, hogy meglegyen az élmény, és asszem amíg nem lesz gyerek, addig ez lesz a program
, csak azt nem tudom, hogy mit csinálunk a sok pezsgővel, 30-án reggel volt 2 üveg édes (valami csajos buliból maradt kb. júliusról) , biztos ami biztos alapon vettem még 2-t, és mivel sokkal többet hoztak, mint amit megittunk, most van 7-8 bontatlan üveg
, de amúgy nem szoktunk pezsgőzni
viszont legalább elfogyott az X éve nyitva levő banánlikőr és felbontottuk a diplomaosztóra kapott pálinkát (egy bő évtizede kaptam...)hát ennyi vóna'

viszont valamiért kicsit fáj a fejem...

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Highguard
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- Windows 11
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, csak azt nem tudom, hogy mit csinálunk a sok pezsgővel, 30-án reggel volt 2 üveg édes (valami csajos buliból maradt kb. júliusról) , biztos ami biztos alapon vettem még 2-t, és mivel sokkal többet hoztak, mint amit megittunk, most van 7-8 bontatlan üveg
, de amúgy nem szoktunk pezsgőzni
viszont legalább elfogyott az X éve nyitva levő banánlikőr és felbontottuk a diplomaosztóra kapott pálinkát (egy bő évtizede kaptam...)