Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Boldog ulj... Változott az évszám. Más ugyan?
2022.12.30-i kérdésre válaszoltam:
"Node komolyabb téma… Ki-mit főz/süt holnapra és hogy töltitek az utolsó estet ebből esztendőből?
(Mi pl. már csak öregesen, családdal…)
_
Sör-virsli verseny lesz itthon faterral. Ha holnap még kapok sört a bótban.. Nézünk valami ökörséget a tévében, éjfélkor hirtelen rájövünk hogy ebazmeg, ennyi az idő, én kirohanok a hűtőhöz pezsgőé', fater kirakja a poharat, aztán választunk egy csatornát ahol valaki mond vagy kampányol valamit, majd felhajtjuk a pezsgőt, én kimegyek gatyában kabátban papucsban erkélyre durrogtatást lesni, stroboszkópozok a 10000 lumenes lámpámmal, aztán megint nézünk valami ökörséget 2-ig. Aztán lefekszünk aludni.Elsején meg jön a szokásos január elsejei depresszió. Csak mivel a szilveszter már évek óta nem durran nagyot, ezért nincs akkora kontraszt a depivel.
Lábjegyzet: régen azért a szilvesztert valahogy másképp éltem meg. Rákészültem, társaság volt minél nagyobb annál jobb, nagy buli, nagy durranás, még nagyobb buli, de minél jobban kerestem a felszabadultságot, a féktelen jókedvet, az igazi nagy durranást, annál kevésbé éreztem nagynak, ünnepélyesnek, grandiózusnak, 365 naphoz méltónak. Talán igazából sosem éltem át azt az igazi nagy katarzist amit mindig minden szilvesztertől vártam. És a mindig nagyra törekvés után most ez is csak egy napja lett az évnek, itthon, öregesen, tévézve, eleve kicsit depisen, kicsit a múltba révedezve, hogy régen mi az ami jobb volt..."
Aztán így is lett. Evvan
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Alkoholista nevelde
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest