- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
Akkor valoszinu hogy jogilag meg lehet ott tenni az ilyesmit, itt kevesbe. Vagyis van felmondasi ido amitol csak indokolt esetben lehet elterni (lehet nalatok is ez volt, nemtom).
nalam pl mint gondolom kukacnal is az van, hogy ott a felmondasi idod amig ki is fizetnek, de hivatalosan papiron munkaba nem allhatsz a felmondasi idod letelteig, ugyanakkor a regi munkaltato donthet ugy, hogy felment a kunkavegzes alol ennek a felmondasi idonek az x reszere, es x lehet egyenlo a teljes felmondasi idovel is akar, ez az o dontesuk.de ha en felmondtam 9en akkor kovetkezo honap 8ig en meg allomanyban vagyok, fuggetlenul attol
hogy fizikailag dolgoznom kell vagy sem, ergo nem kezdhetek masik helyen papiron masnaptol, csak miutan lejart a felmondasi idom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest