Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nem mondod, hogy ez létező probléma így 2022 végén? És ezt a szart emberek még veszik? Na jó, erre ne válaszolj, tudom a választ.
Amúgy ez is volt az egyik tippem, hogy mivel eleg sok ütött-vert, pókhálós kijelzőjű bontószökevényt látni ilyen alkalmazásban, nekem is megfordult már a fejemben, hogy a hangszórója is lehet rossz, de tekintve, hogy én Xpodhoz hasonlóan vagy javíttatnám, vagy kidobnám, nemigen tudtam azonosulni a dologgal.
Tobey: Ezzel megint nem tudok mit kezdeni. Túl sok iphone tulajt ismerek, és egyiknél sem volt szempont soha az ilyesmi. Persze másik ország, más anyagi lehetőségek, és (szeretném azt hinni) más kultúra. Ugyanúgy, ahogy egy bmw-kulccsal sem fogsz itt felvágni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi