Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
kraftxld
üzenetére
“Ott se nézi senki a fizikai matricát, rendszám alapján megy.”
Már az osztrák vignette? Nem, ahhoz nem regisztrálnak rendszámot, kamera nézi a lyukat a matrinyán, amit felragasztasz a szélvédőre.
Én a csehekkel szívtam, azt hittem, azt is lehet benzinkúton venni, de azok meg _csak_ online árulnak, és _csak_ bankkártyával fizethetsz. Nekem meg olyanom nincs. Úgyhogy valami bróker oldalon keesztül kellett vegyek, dupla annyiért, mint amennyi alapból lett volna.
Kell csináltatnom valami virtuális számlát, amivel lehet neten fizetni, mert agyamra mennek a káeurópaiak ezzel, hogy csak hitelkártyával lehet fizetni neten.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest