- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
micsoda meglepetés unortodoxia mégsem működik

ha bárhol európában el tudod adni nagyker áron a benyát Xért, nem fogsz ide hozni hogy eladd 2/3X-ért... ha a kristálycukrot Y-ért kell adnod a boltban, de feldolgozva Y*1.5 vajon mire fókuszálsz mint termelő? stbstb...
keringett egy írás a választások után, amiben egy átlag lipsi leírja, hogy mennyi támogatást kapott a kormánytól és mégis ellenzéki és a végén ő a suttyó, na kb. én is így érzem magam, bár nekem se csok se lakásfelújítás, "csak" 1 kulcsos adó. nagyságrendileg annyi plusz fizut kapok / hó a gyenge ft miatt, mint egy nem nagyon sok éve tanító tanár, a havi áramfogyasztásom 100-120kwh , az éves fűtésem 50K alatt van... nekem kvázi mindegy mennyibe kerül, de kvázi hazaáruló vagyok, mert szerintem nincs pénz olimpiára, nem kéne 40 új stadion ami amúgy töküres és szerintem felháborító, hogy egy analfabéta figurából megcsinálták az ország leggazdagabb emberét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest