- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
ma 11-kor megvolt a műtét, kiszedték a két beletört gyökeret.
hát gyerekek... olyan profin, fájdalommentesen, minden lépést folyamatosan mondva, minden kérdésre válaszolva szedték ki azt a két szart, hogy csak ámultam. mindennel együtt (papírmunka, érzéstelenítés, kiszedés, varrás) 45 perc alatt voltunk meg.
féltem, ideges voltam, de miközben csinálta a doktornő és éreztem hogy nincs baj, érdekes módon nyugalmat, sőt boldogságot kezdtem érezni. aztán mondta, hogy kint van egy.... aztán a másik. aztán varrogatott.
szuper csapat, szuper ellátás. első állami "kórházi ellátásom" volt, sokkal rosszabbra számítottam.persze most, hogy kezd múlni az érzéstelenítő hatása, már van sajgás, elébe is mentem némi flectorral

túl vagyok ezen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest