Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
egyébként abba belegondoltál már, hogy ha ezeken jár az eszed, az mennyiben tudja megváltoztatni a dolgok menetét? én legtöbbször ezzel "érvelek" amikor elmagyarázom, miért nem tudnak ezek engem igazán idegesíteni. nyilván belegondolok, meg továbbviszem a témát hogy mi lesz ha, de azért szarrá nem pörgetem magam rajta, mert "minek".
vírus: tudsz vele valamit csinálni? nem. egy lakatlan szigeten tengődsz, és nem vonatkoznak rád törvények és előírások? nem. akkor mit tudsz csinálni? mész a többiekkel előre és kibírod.
háború. van közvetlen közöd hozzá? nincs, remélhetőleg nem is lesz. tudsz valamit tenni a reményen kívül? nem igazán, kivéve persze a menekültek segítését, de azzal a háború esetleges eszkalálódását nem tudod elkerülni, csak segíteni a bajbajutottakon.
benzinár. te szabályzod? van ráhatásod? tudsz bármi mást tenni azon kívül, hogy tankolsz bármennyiért, mert kell? nem.
euró. van bármi befolyásod az árfolyamra? nincs elszenveded mint bárki más? igen. jobb lesz? reméljük.
munkahely. tudsz ellene tenni, hogy szar helyen legyél? igen. akarsZ? döntsd el.
létbizonytalanság. szerintem messze nem tartunk ott, pár gyerek nélkül én mindig csak megmondóember maradok, tehát nem pofáznék bele inkább, mert nem érzem át.így kvázi ennyi az én nihilizmusom jeleneg...
amim van abból félrerakok, a többit felélem, mert most élek, nem tegnap - az mál elmúlt. és holnap meg lehet hogy rohadtul nem, tehát amit megtehetek, nem halasztom holnapra. amit nem tehetek meg, arra nem vágyom, ha nem tartom elérhetőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Spórolós topik
- Formula-1
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest