Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF

veterán

válasz Vérboci #82445 üzenetére

egyébként abba belegondoltál már, hogy ha ezeken jár az eszed, az mennyiben tudja megváltoztatni a dolgok menetét? én legtöbbször ezzel "érvelek" amikor elmagyarázom, miért nem tudnak ezek engem igazán idegesíteni. nyilván belegondolok, meg továbbviszem a témát hogy mi lesz ha, de azért szarrá nem pörgetem magam rajta, mert "minek".

vírus: tudsz vele valamit csinálni? nem. egy lakatlan szigeten tengődsz, és nem vonatkoznak rád törvények és előírások? nem. akkor mit tudsz csinálni? mész a többiekkel előre és kibírod.
    háború. van közvetlen közöd hozzá? nincs, remélhetőleg nem is lesz. tudsz valamit tenni a reményen kívül? nem igazán, kivéve persze a menekültek segítését, de azzal a háború esetleges eszkalálódását nem tudod elkerülni, csak segíteni a bajbajutottakon.
    benzinár. te szabályzod? van ráhatásod? tudsz bármi mást tenni azon kívül, hogy tankolsz bármennyiért, mert kell? nem.
    euró. van bármi befolyásod az árfolyamra? nincs elszenveded mint bárki más? igen. jobb lesz? reméljük.
    munkahely. tudsz ellene tenni, hogy szar helyen legyél? igen. akarsZ? döntsd el.
    létbizonytalanság. szerintem messze nem tartunk ott, pár gyerek nélkül én mindig csak megmondóember maradok, tehát nem pofáznék bele inkább, mert nem érzem át.

így kvázi ennyi az én nihilizmusom jeleneg...

amim van abból félrerakok, a többit felélem, mert most élek, nem tegnap - az mál elmúlt. és holnap meg lehet hogy rohadtul nem, tehát amit megtehetek, nem halasztom holnapra. amit nem tehetek meg, arra nem vágyom, ha nem tartom elérhetőnek.

Új hozzászólás Aktív témák