Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
hehe good luck nekik, mondjuk az is vicces, hogy több mint fél év múlva jön az ember (addig még 10x meggondolhatja / stb)
én úgy nyomtam a tavasszal, hogy du 5kor elküldtem a felmondó emailt, este 9kor jött az email h akkor ok, másnap adjam le a gépet... akkori főnökömnek 1 éve volt 3 embere + pár héten belül érkezett a 4. + két nyitott pozícióra ígéret q2-ben, most van 0 embere és 5 külsőse... biztos jól haladnak a dolgok

ja múltkor volt egy vicces telefonhívásom, nagy lendülettel felhívtak, hogy megkapták a cv-m, tök jó. mondom tényleg tök jó, meg tudja nézni, hogy mikor küldtem el? nov 25... mondom igen, valóban kaptam egy autotamat emailt aznap, csak én febr 1én jelentkeztem, egy óvatos óra volt kitölteni mindent a rendszerükben, aztán 3 nap múlva jött egy email, hogy ez a pozíció váratlan biznisz reasonok miatt megszűnt. de azért érdekel?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Viccrovat
- VR topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest