Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát köszönöm a hasznos válaszokat
Sokkal okosabb nem lettem.
igen, majd egyszer lecserélem az ivy bridge-t, de úgy őszintén, nekem tök jó. Ez egy netezős, zenehallgatós gép, amin néha dolgozom (excel, word), néha photoshop... soha meg se reccent még, a proci általában 2%-os kihasználtsággal megy és 35 fokos, és az egész pc eszik vagy 30 wattot (tudom, ezt még NEduddkitól tanultam).
Mindegy, ha meghal az alaplap, akkor majd lecserélem....
Egy új rendszert azért majd rárakok, most vagy egy 6 éves 7-es windows van rajta...
de két napja tápot cseréltem a PC-ben, és ott a földön fekve, kábeleket origámizva arra jöttem rá, hogy én már lehet öreg vagyok ehhez a számítógép-összerakási hobbihoz
@Vénember: Mikrobinak már végtelen számú kreditje van nálam
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokkal okosabb nem lettem.