Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ezen a bringás hasonlaton már gondolkoztam, de nagyon nem ugyanaz a dolog. Mondjuk inkább úgy, hogy ha kötelező lenne a sisak, de nem hordanám, és mégis fejsérülésem lenne, az jobb analógia. Vagy kivilágítatlanul biciklizni sötétben. Vagy autónál nem használni a biztonsági övet. Én a könyökömet kb 10 kmph-nál törtem el, kerékpárúton elesve, rendesen beöltözve, sisak, meg minden, szóval ennél kisebb kockázatvállalással kb nem is lehet biciklizni. Baleset bármikor történhet, bárkivel, akár gyalog is: mellélépsz a padkának, vagy megbotlasz, mittudomén. A közlekedés mindig veszélyes üzem. De akár munkahelyen is megsérülhetek. Sőt, otthon is leeshtek a lépcsőn… Gyakran előfordul, velem is megesett már.
Az első bekezdésedben foglaltakkal is egyetértek. Nem mondom, hogy jó ötlet, de valamit ugye lépni kell. Ok, nem kötelező az oltás, de akkor miért kötelező a maszkviselet. És akkor ott vagyunk az utolsó bekezdésednél, amivel megint teljesen egyetértek.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest