- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ezen a bringás hasonlaton már gondolkoztam, de nagyon nem ugyanaz a dolog. Mondjuk inkább úgy, hogy ha kötelező lenne a sisak, de nem hordanám, és mégis fejsérülésem lenne, az jobb analógia. Vagy kivilágítatlanul biciklizni sötétben. Vagy autónál nem használni a biztonsági övet. Én a könyökömet kb 10 kmph-nál törtem el, kerékpárúton elesve, rendesen beöltözve, sisak, meg minden, szóval ennél kisebb kockázatvállalással kb nem is lehet biciklizni. Baleset bármikor történhet, bárkivel, akár gyalog is: mellélépsz a padkának, vagy megbotlasz, mittudomén. A közlekedés mindig veszélyes üzem. De akár munkahelyen is megsérülhetek. Sőt, otthon is leeshtek a lépcsőn… Gyakran előfordul, velem is megesett már.
Az első bekezdésedben foglaltakkal is egyetértek. Nem mondom, hogy jó ötlet, de valamit ugye lépni kell. Ok, nem kötelező az oltás, de akkor miért kötelező a maszkviselet. És akkor ott vagyunk az utolsó bekezdésednél, amivel megint teljesen egyetértek.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Kingston DDR3 ramok 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest