Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
mi 6 lakásos társasházban élünk, és minden héten viszik a kukákat, a simát is és a szelektívet is.
Nálunk a szelektívvel nincs gond (hacsak valamelyik f.sz nem pakolja tele mondjuk össze nem taposott üvegekkel, vagy nem szétszedett dobozokkal).Ellenben a sima kukánk mindig csutkára van, úgy, hogy én kb. hetente egyszer viszek le egy ilyen sztenderd szemetes-zsákot. A többiek meg gondolom két-háromszor...
De a felvetésedre: a kukások örülnek, hogy nem mennek csődbe a nagy rezsicsökkentésben, biztos, hogy nem fogják gyakrabban vinni, csak azért mert, covid van...
Ui. amúgy az megvan, hogy tavaly sehol nem volt lomtalanítás, mert COVID van, és veszélyes. Volt is napi néhány fertőzött.
Erre idén március végén simán megtartották, napi 10+ ezer fertőzött mellett....
Csak következetesen...
Mindegy, nekem nem volt mit kiraknom, mert elvittem mindent a hulladékudvarba. Meg eleve 2 nappal előtte szóltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB 3ÉV garancia
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Új Honor Magic 6 Lite Green
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest