- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
jó hát nyilván minden mindennel összefügg, jelen esetben pl az én habitusom azzal, hogy kurvára leszarom, hogy ki mit gondol rólam, mert az az ő baja. ha étterembe nem "lehetne" rövidnadrágban menni, Anglia már becsődölt volna, meg Spanyolország, és az összes mediterrán hely. nyilván nem michelin csillagos fine dining helyekről beszélünk, bár itt pesten még olyan helyre is bemegy a Berki rövidben...
sokan sokfélék vagyunk, bizonyos szinten értem és alkalmazom az etikett szabályait, bizonyos szint fölött viszont rohadtul nem érdekel. jelenlegi melóhelyemen pl a főnök melegítőben jár, és nekünk sincs megtiltva a rövidnadrág.
emlékszem első éttermemben Angliában megkérdeztem anno, hogy levághatom-e a hajam géppel nagyon rövidre (mert spórolni kartam a fordászon), és rendesen kiröhögött, hogy mi köze neki ahhoz hogy én miylen frizurát hordok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest