Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
jó hát nyilván minden mindennel összefügg, jelen esetben pl az én habitusom azzal, hogy kurvára leszarom, hogy ki mit gondol rólam, mert az az ő baja. ha étterembe nem "lehetne" rövidnadrágban menni, Anglia már becsődölt volna, meg Spanyolország, és az összes mediterrán hely. nyilván nem michelin csillagos fine dining helyekről beszélünk, bár itt pesten még olyan helyre is bemegy a Berki rövidben...
sokan sokfélék vagyunk, bizonyos szinten értem és alkalmazom az etikett szabályait, bizonyos szint fölött viszont rohadtul nem érdekel. jelenlegi melóhelyemen pl a főnök melegítőben jár, és nekünk sincs megtiltva a rövidnadrág.
emlékszem első éttermemben Angliában megkérdeztem anno, hogy levághatom-e a hajam géppel nagyon rövidre (mert spórolni kartam a fordászon), és rendesen kiröhögött, hogy mi köze neki ahhoz hogy én miylen frizurát hordok
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- 58.5 mm full fém tamper
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest