Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt a 10 emeletesek nagy része egy H alakú folyosóra van osztva, ahol 2x4 lakás található. Ez nagyon zsúfolt főleg ahol több kisgyerekes család lakik. A 4 emeletesek mind 3 lakásosak, és lift se gyakori. Bár én nem szeretem a tömeget, pont ilyet kerestem, egyrészt befektetésnek (egyik egyetemtől 150-200m-re, másiktól 1000m-re), másrészt laktam már ilyen lakásban, és akkor bejött. Persze én is családiban nőttem fel, és öt év múlva az a terv, de még most főleg anyagi szempontból nem aktuális (min 20km-re lakás, két autó, vagy 15-20 év hitel és környékbeli lakás, de röghöz kötés).
#77011 fokukac: Ilyen szempontból elég egy idióta szomszéd aki egész nap fúr/farag. Vagy épp most divatos Csok kedvezményre 3 gyereket nevelő panelban élő kiscsalád "zaja". Falun nőttem fel, elég nagy családi házban, most úgy vélem, hogy nem tudnék gyereket nevelni panelban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest