- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ezért nincs az a pénz, hogy én még egyszer társasházba költözzek.
Családiban nőttem fel, aztán válás után újépítésű társasba költöztem anyámmal, elég sokkoló váltás volt, pedig nem egy panel színvonalán készült.
Aztán egyetem befejezése után elköltöztem, most sorházban élek, itt egyik oldalról egész jó volt a helyzet míg nem született két gyerek, azóta velük sírok és nevetek, esténként a fürdetésben is részt veszek. Másik oldalról vékonyabb a fal, onnan mindent hallok, ha pisil a szomszéd, ha telefonál, ha vendégei jönnek, konkrétan mindent.
Számolom a hónapokat Excelben vissza, hogy végre tudjunk építkezni. Hitelt nem veszek fel, úgyhogy még öt év, de akkor legalább úgy fogunk belevágni, hogy nem sürget majd senki, nem kell eladni a mostanit, nem kell sietni a kiköltözéssel, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Eladó Nintendo Wii
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Nothing Phone 1 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest