Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ezért nincs az a pénz, hogy én még egyszer társasházba költözzek.
Családiban nőttem fel, aztán válás után újépítésű társasba költöztem anyámmal, elég sokkoló váltás volt, pedig nem egy panel színvonalán készült.
Aztán egyetem befejezése után elköltöztem, most sorházban élek, itt egyik oldalról egész jó volt a helyzet míg nem született két gyerek, azóta velük sírok és nevetek, esténként a fürdetésben is részt veszek. Másik oldalról vékonyabb a fal, onnan mindent hallok, ha pisil a szomszéd, ha telefonál, ha vendégei jönnek, konkrétan mindent.
Számolom a hónapokat Excelben vissza, hogy végre tudjunk építkezni. Hitelt nem veszek fel, úgyhogy még öt év, de akkor legalább úgy fogunk belevágni, hogy nem sürget majd senki, nem kell eladni a mostanit, nem kell sietni a kiköltözéssel, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Villanyszerelés
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Lexus, Toyota topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest