Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Igazabol egy szavam nem lehett volna, mert semmifele erzekem sincs berendezni semmit. Ha rajtam mulott volna akkor maradtak a regi gepek amik jottek a hazzal amig birjak. Aztan, ha egy beszart akkor 2 het google es review olvasas utan megvettem volna a kategoria legmegbizhatobb gepet ujabb egy het google utan, hogy hol a legolcsobb.
Felesegnek nagyon jo erzeke van a lakasbol otthon teremtesnek valami amihez nincs tehetsegem, kedvem, turelmem.
Gep meg mindig nincs, nem tudom hany oran keresztul turtam a netet lehetseges utod utan aztan ket latogatas a boltba bebizonyitotta, hogy elobe kell latni, mert a foto nem
adja vissza a konkret szinet a rozsdamentes burkolatnak. Bosh valamelyik tipusa nagyon hasonlo es nincs rajta markajelzes, viszont $800 dollar... Az elozetes kalkulaciom csak anyagarra, kicserelni a felaztatott padlot anyagtol fuggoen $2000 es felette.A suto ontisztito funkciojat egyszer hasznaltam, az hogy felemeli a homersekletet maximum fele es orakon keresztul egeti a zsirt meg mocskot magarol olyan buzt arasztva a hazba, hogy el akarsz menekulni nekem nem jott be. Raadasul ami suto volt, az az inditas utan lezarta a sutoajtot meg a kezelopanelt, es nem lehetett leallitani, csak a kismegszakitoval.
Azota, egy evben egyszer lefujom , varok vele egy fel orat, es szivaccsal lehuzom a nagyreszet, aztan papirkendovel a tobbit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest