Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
hát ebben a kérdésben nem fogunk egyetérteni, de én képtelen vagyok rettegni egy betegségtől, még olyantól is, ami megölhet. viszont rettegek attól, hogy én, meg pláne a gyerekeim nélkülözni fognak azért, hogy random józsi - vagy akár a saját 72 éves tüdőbeteg apám - aki "pedig még élhetett volna akár 5 évig is" esetleg ne legyen beteg vagy ne haljon meg. Ennyire én nem tudok népnemzeti lenni, sajnálom.
A pénztelenség nagyon közeli és valódi probléma, még vírus sem kell hozzá. Tavasszal elég is volt köszönöm.
Megbetegszek? Megbezegszünk? Mind nem fogunk meghalni. Ti sem, én sem.
Hordom a maszkot, nem járok tömegbe, mosom a kezem, méretem a lázam. Kevesebb kontaktom akkor se lesz, ha bezárják a gyárat. Szóval részemről menjen a gazdaság. A gyerekek oviba, iskolába. A mozit, focit, plázát bezárhatják, meg munka, bevásárlás vonalon túl lezárhatnak mindent, az se érdekel, csak munka és pénz legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest