Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont ugyanannyi ideig van világos, tök mindegy, hogy milyen időzónában vagy... Ez egy zéró összegű játék.
Amúgy én inkább vagyok Nyugat-Európával egy időzónában, mint a románokkal, bocsi.
egyrészt. másrészt 500 km széles ország vagyunk, az ország legkeletibb csücske van csak a zóna közelében, az ország nyugati fele a zóna közepéhez van már közel. Greenwich-től számolva 15 szélességi fokonként van egy-egy időzóna, ez azt jelenti, hogy keleti szélesség 7,5 fok és 22,5 fok közötti a zónánk. A zóna közepe igazából kb. Graz magassága.
Igazából nagyjából a francia-német határ vonalától nyugatra van mindenki rossz zónában... Ahogy az alábbi térképen látszik is.Én nem tudom, egyáltalán hogy merülhetett fel ez a kérdés így a 2010-es évek végén.
szerintem nonsense.
Hogy közvéleménykutattak, hogy válassza ki a nép, hogy neki melyik időzóna tetszene...? Hát melyik? A nép buta.
majd ha szembesülnek azzal, hogy télen fél 9-kor világosodik, mert nyári időszámítást alkalmaznak, akkor lehet, hogy nem fog annyira tetszeni...És az meg pláne egy idióta ötlet volt, hogy majd az egyes országok egyenként eldönthetik. Hát b+, az időzónának az a lényege, hogy mindenhol ugyanannyi az idő! Ha átmegyek a határon, vagy van egy konferenciahívásunk egy külföldi üzleti partnerral, akkor ott is ugyanannyi az idő. Vagy legalábbis van az egészben egy rendszer, egy kiszámítható logika...
Ha itt ~30 ország elkezdi összevissza variálni, hogy ki melyikbe tartozik, az kinek lesz jó?
Agyrém az egész... De tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest