Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Nalunk az egyeduli tv egy Phillips volt ami kB 10 evig birta.
Szerintem birt volna tobbet is, de gyerekek parszor odavertek neki.Vettunk egy olcso Lg-t aminek a legiobb funkcioja, hogy a telefont at tudja loni gond nelkul, igy a fenykepeket-videokat lehet nezni rajta. Amazonon akarok valamit rendelni, mutatni a csaladnak, csak mirror es nem kell a telefon elott ucsorogni.
(A tv kerult 350 dollarba azt hiszem 50”es vagy 42 es hihetlen, de egy autoba meg minig flash az Android auto vagy apple CarPlay
)Szo van rola, hogy veszunk egy masodik tv-t es nagyon gondolkodom a Samsung Frame TV-n.
Etterembe lattam eloszor, azt hittem igazi festmeny eszmeletlen kepminosege van.
Igaz, hogy egy 42”es kB 1000 dollar, de erre nem sajnalnam. Muzeumokbol hozza a kepeket par dollaret havonta, meg azt is szivesen fizetnem.iPhone 11 van. Tegnap majdnem elsirtam magam. A vaku manual modban van es be van kapcsolva, es nem hajlando hasznalni, a telefon okosabb mint en. Este 11 ora, vak sotet es nem hasznaljuk a vakut csinaljuk inkabb a night mode-ot.
Elo kell szedni google-t...nem tudom eldonteni, hogy ez bug vagy feature.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)