Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Futva átolvastam, de ha nem siklottam át felette, valójában mindenhol szabad dohányozni, ahol külön nincs tiltva. Tehát ha szeretett kisvarosunkban kb. minden második ember füstöl, és teszi ezt a város két pontja között gyalogolva, tetszőleges irányban, akkor a tapasztalataim szerint a belváros teljes hosszában odavissza úgy gyaloglok , hogy az előttem haladok valamelyike, vagy többen is, húzzák maguk után a fustot, miközben a szembejovok is húzzák a csíkot. Ilyenkor nem lehet nem dohanyfustben közlekedni. Az emberek ugyanis nem csak úgy dohányoznak, hogy a kijelolt helysegekben állva, ülve, hanem gyaloglas közben folyamatosan.
Olyat viszont nem látni még itt modorban sem, hogy fényes nappal minden második ember kezében vagy szájában ott logna a boros, soros, vodkasuveg, és folyamatosan inna. Márpedig ha mégis elofordult ilyen, a rendőr odament és megbuntette. Ilyet már alkoholert láttam, bagozas miatt még nem. Hiszen a főtér közepén bagozni szabad, inni nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest