Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Futva átolvastam, de ha nem siklottam át felette, valójában mindenhol szabad dohányozni, ahol külön nincs tiltva. Tehát ha szeretett kisvarosunkban kb. minden második ember füstöl, és teszi ezt a város két pontja között gyalogolva, tetszőleges irányban, akkor a tapasztalataim szerint a belváros teljes hosszában odavissza úgy gyaloglok , hogy az előttem haladok valamelyike, vagy többen is, húzzák maguk után a fustot, miközben a szembejovok is húzzák a csíkot. Ilyenkor nem lehet nem dohanyfustben közlekedni. Az emberek ugyanis nem csak úgy dohányoznak, hogy a kijelolt helysegekben állva, ülve, hanem gyaloglas közben folyamatosan.
Olyat viszont nem látni még itt modorban sem, hogy fényes nappal minden második ember kezében vagy szájában ott logna a boros, soros, vodkasuveg, és folyamatosan inna. Márpedig ha mégis elofordult ilyen, a rendőr odament és megbuntette. Ilyet már alkoholert láttam, bagozas miatt még nem. Hiszen a főtér közepén bagozni szabad, inni nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest